GünLükk^m

içimde sebepsiz ,saçma sapan bir sıkıntı var .. ruhum daralıyor . hayattan çok şey istiyorumm belkide oyüzden bu sıkılmalar bunalmalar..
elde etmek istediğim herşeyi bugüne kadar elde ettim okul iş vs herşey oldu. ama budefa olmıyazak biliyorum ve çabalamıyorum .. olan olur diyebiliyorum . ama suyun akışına bırakmak tarzım değil belkide buyüzden bukadar sıkılıyorum . Aslında akışa bırakılıcak birşeyde yok herşey net oda ayrı bir mesele :D işteee günlük böyle kendi iç dünyamda debeleniyorum :P

bir ooooffff !! cekip gidiyorum ..

(( :

TEoman ~ sevdim seni birkere

bu şarkı benim olsun Günlükk ümm :P

dün akşam yolda yürürken dinlemiştim .. bir iç çekip eve girmek zorunda kaldım .. güzel şarkı yaa :P

işte günlüğümmm hani geçen falcınında dediği gibi cidden saf beynim hiç derslere falan basmıyo :D aklım hep başka biyere =LL ama odaklanmazsam ve bu dersten kalırsam başıma gelebilicekleri biliyorum :D tüm izinlerim yatar :P bu izinler çoook önemli benim için ve geçmek zorundaymm .. Noluysunn geçiyim de kurtulayım şu dersten lüüütfennnnn yaa ..

şu kalbim öyle deli gibi atıyor ki ne yaptın sen bana ya :P dünyada değilim sanki .. Hani zatten böyle hissettiriyordun oyüzden hiçbirzaman vazgeçememiştim senden ama şimdi bu çok farklı yaa hemde çook farklı .

Günlüüükk ben gidiyorum yoksaa ohoooo bu dilimi tutamıycam =LL mucccuu mucuuu :P

büte kalanlardan mısın?:P cıx cıx cıx aşkı meşki salla gitsin,dersi geç keyfine bak:D

not:video paylaşımı yasak,müyap cıs yapıyor:P

hemenn düzeltirim :D sonracığmaa bütler eylül ayında :D ona kalmamam lazım işte sıkıntı orda =LL

ayrıcaa duyguseli olmayan bir hayat düşünemiyorum :D ya mutlulugu tam dorukta yaşıyorum yada hüznü en diplerde ama bunu hep yaşıyorum .. yaşamadığım zaman bu hayat benim olamaz heralde ..

Bizim okulda büt yoktu, bu yıl geldi her üniye zaten gündemi takip ediyorsan biliyorsundur :) ki bende her yıl bir dersimi özellikle yaz okuluna bırakırım o benim kozumdur yazın ki ekstra özgürlüğümü o yaz okulu saglar bana :D geçen yılda bu ylda cidden çok faydasını gördüm :P ki daha da faydasını görücem ben bu okulun =LL benim okulum hiç bitmesinn :P

evet bu yıl geldi ben bitirdim geldi,yaz okulları hakkında aynı görüşe sahip değiliz:Dbence tuzak,3.sınıfta tedavilerim yüzünden sıkıntı yaşadım ama onun dışında okulu seviyordum,derslerde beni severdi,bitti,gitti,darısı başına,bitsin kız tek başına napcan,herkes bitirir sen kalırsın:P
ne okuyon?:D

Geri