hiç sallayamıyacağımı düşünürdüm ama şaşırılcak derecede artık umrumda değil .. (
**
Günlükk üm
tüm gerginliğimi attım sabah spora da gittim .. güne güzel başladım . ohh hayat güzel sen güzelsin ben güzelim falan filan şuan eğleniyorum ..
pztesi itibariyle finallerim başlıyor ki arttık ders çalışmalıyım bu ara 15 gün boyunca gündemimde derslerden başka bişey olmuyacak günlüküüm
Bazen kendimizi kandırdığımız dönemler olabilir. Yokluğu acı verir sandığımız birini hiçte sallamadığınızı anladığınızda zaten geçmişte sadece kendinizi geçici süre kandırmış olduğunuzu da anlıyorsunuz kanımca Sallamamakta ve umursamamakta fayda var. Sürecin devam etmesi karşı tarafı kandırmak olur.
Bu arada sınavlarda başarılar diliyorum. Ah bu öğrencilik halleri
sana yazmıyacağım konusunda karar almıştım ama bu defalık yazıyorum
yarın ankaradan kuzenlerim geliyor . çok mutlu oldum onları çok özlemiştim ..
tek bir sorun var zar zor vakit ayırıp başına geçebildiğim bilgisayara onlar gidene kadar neredeyse hiç oturamıyacak olmam . kuzenim oyunkoliktir buyüzden foruma onlar gidene kadar girememe olasılığım var günlüğüm ama sonra gelicem
şimdilik bukadar ((=
saçmalama bu süreçte 2 kişiye vakit ayrabilirim, kuzenimin izninden geçtim bunlardan biri sensin seni görücem artık zaten resmen yıl oldu görüşmeyeli ..