GünLüKk !! (:

ben çok çokçok çokkk kocaaaamaaaaaaaaaaaaaann bi salağım . salağm hatta aptalım .

kendimi bukadar salak hissetmeme sebep olandan da nefret ediyorum .

hiç sallayamıyacağımı düşünürdüm ama şaşırılcak derecede artık umrumda değil .. ((:

**

Günlükk üm (:
tüm gerginliğimi attım sabah spora da gittim .. güne güzel başladım . ohh hayat güzel sen güzelsin ben güzelim falan filan :D şuan eğleniyorum .. (:

pztesi itibariyle finallerim başlıyor ki arttık ders çalışmalıyım (: bu ara 15 gün boyunca gündemimde derslerden başka bişey olmuyacak günlüküüm :P

şimdilik hoşçakall ((:

Bazen kendimizi kandırdığımız dönemler olabilir. Yokluğu acı verir sandığımız birini hiçte sallamadığınızı anladığınızda zaten geçmişte sadece kendinizi geçici süre kandırmış olduğunuzu da anlıyorsunuz kanımca :) Sallamamakta ve umursamamakta fayda var. Sürecin devam etmesi karşı tarafı kandırmak olur.

Bu arada sınavlarda başarılar diliyorum. Ah bu öğrencilik halleri :)

GünlüKk !

sana yazmıyacağım konusunda karar almıştım ama bu defalık yazıyorum :P

yarın ankaradan kuzenlerim geliyor . çok mutlu oldum :) :P onları çok özlemiştim ..
tek bir sorun var zar zor vakit ayırıp başına geçebildiğim bilgisayara onlar gidene kadar neredeyse hiç oturamıyacak olmam . kuzenim oyunkoliktir :D buyüzden foruma onlar gidene kadar girememe olasılığım var günlüğüm ama sonra gelicem :P
şimdilik bukadar ((=

kooooocamannn muccck! :)

saçmalama bu süreçte 2 kişiye vakit ayrabilirim, kuzenimin izninden geçtim :D bunlardan biri sensin :P seni görücem artık zaten resmen yıl oldu görüşmeyeli ..

Geri