GünLüKk !! (:

Günlüükkk mm :)

Güzel haberlerle geldim kii :P cankuşumunda söuylediği gibi olayları abartmakta muhteşem bi yeteneim var yani öyleymiş :P ufak bi yanlış anlamayla olayı büyütmüşüm .. ama sanırım bunu yapmamın nedeni bu konunun hassas olmasıydı.. Neyseki delillerle gelen bi açıklama içimi rahatlattı .. kendime geldim :)

şimdide t.dili sınavıma çaılışıcam sonra yine gelirim günlük mucck :P

slmm günlükkcüğümmm :P

tüm gün evdeydim , müzik dinledim dizi izledim falan filan :D güzel aktivitelerle dolu bi gündü diyebilirim :D :P ananemle dedikodu falan yaptım :P çok zevkkliydi =))

az öncede forumda dolaşırken eskiden yazdığım bi yazıya denk geldim birden geçmişe götürdü beni .. Neler yaşadım okadar kısa zamanda , neler oldu şu forumdayken ((: güzel günlerdi bazıları acılarla dolu geçse bile güzeldi..
hala da güzel..

Ama farklı bi hismiş aniden geçmişte yaşadıklarının karşına çıkması birden hatırlmak ,değişik bi his ..

sonra yine görüşürükk günlüKk =)) : P

GünlükkkK' üm

Benim bu sakarlıklarım hiç bitmiyecekmi bilemiyorum .. ama gerçekten üzülüyorum ..
sıcak bir bardak çayı karşımda oturan insanın üstüne devirdim böyle bişey olamaz ve doğal olarak yandı :( artık sakarlıklarım kendime zarar vermeyi de aştı .. önceden sadece kendimi yakardım yada elimi keserdim kafamı çarpardım biyerlere kolum falanda morarırdı :) ama sadece bana olurdu .. inşallah bir daha kimseye zarar vermem ((:

bu arada havalar bi sıocak bi soğuk deliricem , bugünde bildiğin yaz havası vardı ki bu dengesizlik beni iyice yordu . eve geldiğimde yorgunluktan kolum kalkmıyor ve erkenden sızıp kalıyorum . Bir an önce herşey otursa artık yaz gelse güzel olucak ..

bu arada bu gün çat pat batak oynamayıda öğrendim :P Allah'ım üniversitede öğrenmediim oyun kalmadı heralde :P ayrıcaaa Merkez bankasından konferans için geldiler bugün anlattıkları şok etti beni :) artık öğretim görevlisi falan hedefimi kaldırıyorum planlarımın arasından :P ben merkez bankasında çalışmalıyım :P :P

işte böylee daha anlatıcak çok şey var daaa yeter bukadarr ((:

ayrıca ben geliyorum kimse olmuyo forumda :( gidiyim bari bende , uyumazsam daha doğrusu uyuya kalmazsam sonra yine uğrarım :P

= ))

evettt GünlükK :D

bugünü hıdirellez sanıp dileğimi diledim hatta gül ağacının dibine bile gömmüştüm kii :D az önce yarın gece bunları yapmam gerektiğini ,yarın olduğunu öğrendim :D öyle işte =)) artık nasip kısmet inşallah yarına dilerim dileklerimi :P

muccckk (( =

Ahhhh GünLükk ' cüğümmmmm =))

bu ara çok yorgunum ,anlayamadığım şekilde bedenimde bir yorgunluk var .. uykuya doyamıyorum .
ve bide ders çalışmam lazım artık

Biyandanda annemlerle yazın yapıcaklarımız için tarih belirlemeye çalışıyoruz uff ne zor şey plan yapmak bi türlü halledemedik ama hala umudum var :P elbet olucak :P

yarında pikniğe gidicektim günlükcüümm ama yağmurluymuş hava iptal ettik :(

konser tiyatro piknik vs. aktiviteler sonucu babam bugün söylenicek gibi oldu ama sustu :P bakalım haftaya da kızlarda kalmak için izin istiyeceğim :D nedense hayır cevabı alıcağımı bilir gibiyim :D

açıkçası anlıyacağın gibi vizelerden sonra sürekli gezip tozdum günlük artık dinlenip ders çalışmaya ihtiyacım var ..

ben yine uğrarım sana muucck ((: :P

.

ahh günlük delirebilirm her an ..

yine başıma aynı şey geldi .. vizedede böyle olmuştu . elimdeki programın lisansı doldu :/ tam sınava çalışırken bitti gitti .. uffff gerçekten sıkıldımm !!​

GünLükK..

neden herşey temmuz ayında başıma geliyor ki .. artık korkuyorum bu aydan .. 4 temmuz , 31 temmuz .. hayatımdaki tüm felaketler bu tarihlerde mi olmalıydı ..

Geçen yıldan sonra birdaha daha fazla acı çekemem derken neden hayat biraz daha yükleniyor ki bana .. Neden üstüme geliyor herşey .. tam kendimi topladım yine aynı şey .. yine bir yılda kendimi toplasam ki budefa o bile imkansız .. daha ilkine alışamamıştım ben ..Allahım sabır ver bana.. dayanma gücü ver ..

Geri