GünLüKk !! (:

mercimekle napıosunuz deseler eshotta buluşuyorz dicem zaten insanlara :D ama sağolsunlar onlar olmasa hiç karşılaşamayız biz :D

evet yaa.. herşey eshot durağında başlamıştı :P ilerde çocuuklarımıza böyle anlatırız :D dostun nerden çıkcağı belli olmuyo gözünüzü dört açın deriz :D =LL

Günlükkk !

bugün rakı balık varken sofrada amcamı okadar aradım ki .. bi ara şarkı söylemeye başladım kimsede tık yok sustum .. onunla fasıl tadında sofraları iyemekleri herbişeyi özlemişim onu anladım ..

öyle işte..

Günlükkk :D

valla okadar çok hasta oluyorum ki amcamı görmekten bıktım bu defada :D :P
ayrıca yine saçma sapan gemş gelecek karmaşası içine düşmüşüm farketmeden ve gereksiz şeyler yapmışım :D kendime gülüyorum artık sadece (:

bu arada hayatımda ilk defa birine gerçekten sürpriz yapabildim :D yani başıma bişey gelmedi ve o anlamadı yani oldu bu defa :P Gözlerinin içi gülüyodu bi ara elleri titredi mutluluktan ,napıcağını bilemedi sanki sadece gözlerime baktığı anı hatırlıyorum ki gerçekten başarılı olduğumu o an anlamıştım :P bazen seni seveni sevmeyi öğren yada seni hakedeni sev tarzında şeyler derler ya ebet öğrendim :P (hayatımda biri için yaptığım hiçbirşeyden pişman değildim ama sadecwe dün yaptığım şey için pişmanın ve keşke yapmasaydım diyorum ama kader mukadderat :D işte olması gerekiyomuş demekki :D :P off yine nurdan gibi konuşmatya başladım :P ) ben yazdıkça aklıma başka şeyler gelio kalkamıyorum burdan günlükümm (: daha benim hazırlanmam lazım ,sonra yine görüşürüsss muckkkkkk

Geri