GünLüKk !! (:

Tüm suç Nurdan'ın evet konuşman tıpkı ona benzemiş :D Çok güzeldir birini gerçekten mutlu etmek çünkü mutlu ettiğin kadar mutlusundur, çünkü mutluluk bulaşıcıdır :)

Ah bu amcalar ahhh, varlığı bir dert yokluğu bir dert napıcaz bakalım :D

GünLüKk ümmm!

etrafıma şaşı bakmaya başladığımı hissediyorum bide cümle kuramıyorum düzgün bişekilde :D not geçirmekten kendimden geçtim sanırım .. yoruldummmm

biri ana yardım etsin diye çığlık atabilirm heran :D

böyle işte bugünki derdim geçirmeye çalıştığım notlarım :P

Günlükk..

bu gün anladfım ki aldatılmak bi insanın kaderine yazılmışsa silemezmişiz bunu hiç bişekiklde ..
ve aldığım son karara göre eski hayallerimin peşinden gidicem bir daha bir erkek yada aşk yada evlilik hiç biri olmuyacak hayallerimde . ben eskiden kurduğum hayallerimdeki gibi mezun olucam işe girip kendi evime çıkıcam ve hayatın tadını çıkarıcam yalnız mutlu ((: belki bi çocuk evlat edinirim ilerde çok ilerde ..
ohh rahatladım eski ben hoşgeldim :P
bakalım şuanki karmaşanın içinden nasıl kurtulucam nezaman defolup gidicek ..

sonra yine gelirim günklükk ((:

~
bu arada şunu farkettim herdefasında insan aynı şarkıları dinleyerek ağlayabiliyormuş .. ne garip değil mi ?? eskiden başkası için ağlarken şimdi bi başkası için ağlamak .. belkide ikisi için birden ağlamak yada tam tersi kendime acıyıp ağlamak .. acaba ben hangisini yapıyorum .s ne kadar karmaşık şu hayat ve ben içinde büyümek zorunda kalıyorum .. lanet olsun ......

Geri