KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 4 Ock 2012 #12 The thief was caught in the act. : Hırsız suçüstü yakalandı.
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 4 Ock 2012 #13 You mean everything to me. : Sen benim her şeyimsin. Yours truly, Yours sincerely : Saygılarımla, (mektubun sonunda)
You mean everything to me. : Sen benim her şeyimsin. Yours truly, Yours sincerely : Saygılarımla, (mektubun sonunda)
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 4 Ock 2012 #14 look out : dikkatli olmak Look out! That wooden bridge looks very weak. : Dikkat et! Şu tahta köprü zayıf görünüyor.
look out : dikkatli olmak Look out! That wooden bridge looks very weak. : Dikkat et! Şu tahta köprü zayıf görünüyor.
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 4 Ock 2012 #15 'This' won't get you anywhere : Bu işin sonu yok!/ Bu iş seni bir yere ulaştırmaz. 'Worrying' won't get you anywhere : Endişelenmek sizi bir yere ulaştırmaz.
'This' won't get you anywhere : Bu işin sonu yok!/ Bu iş seni bir yere ulaştırmaz. 'Worrying' won't get you anywhere : Endişelenmek sizi bir yere ulaştırmaz.
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 4 Ock 2012 #16 My Foot! → Yok artık daha neler!, Dünyada inanmam!
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 4 Ock 2012 #17 I see..........Anlıyorum Me too..........Ben de Come on..........Yapma, hadi Not bad..........Kötü değil I agree..........Aynı fikirdeyim
I see..........Anlıyorum Me too..........Ben de Come on..........Yapma, hadi Not bad..........Kötü değil I agree..........Aynı fikirdeyim
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 4 Ock 2012 #18 fair-weather friend : iyi gün dostu foul-weather friend : kötü gün dostu
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 4 Ock 2012 #19 What is the matter? : Ne var?, Ne oldu? What is the matter with you? : Neyiniz var? Come along. : Haydi!, çabuk!
What is the matter? : Ne var?, Ne oldu? What is the matter with you? : Neyiniz var? Come along. : Haydi!, çabuk!