JavaScript devre dışı bırakıldı. Daha iyi bir deneyim için, devam etmeden önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser .
Yok kız Smyy sakın yeme daha evlenmeden gidersen yazık olur sana gerçi pek evlenme ihtimalin kalmadı ya yinede allahtan umut kesilmez.
ya jeriko yapma yine pintilik yahuu.ketçap parasını kefenin cebine attığını gördüm daha demin
hiç yakıştıramadım
Sen gelmiyon mu amca bu yaşa geldin caminin kapısı nereden açılır bilmiyorsun. Bak bir ayağın çukurda
Evet ne dedin amca geliyon mu geleceksen ben sana yardım ederim.Biraz geç kaldın ama olsun hiç değilse gitmeden bir kaç rekat namaz kıl.
hadi bende çıkıyım seni camiye kadar bırakıyım...
yoksa yine cami diye markette namaz kılarsan,bu sefer güvenlik görevlilerini ikna edemeyiz
aman abla dedeme dikkat et zati gözleride görmüyo yazık ha bide eline baston verde tam olsun
Kız Smyy bi kendi ne bak birde benimkine bir benim hediyelere bak birde kendininikine bak ben sana göndermişi ama sen !Sonra kefenin cebinden bahsediyorsun