sorumsuz Forum Onuru 27 Mrt 2009 #101 kimin abisi olacan abi bakkk başkalarının abisi olursan bende sana küserim
jeriko Özel Üye Özel üye 27 Mrt 2009 #102 Oldu tabi GS oluyumda milletin maskarası olayım.Dah Fenerden yediğiniz 6 gölün izlerini silemediniz.Paradan 6 sıfır sildik ama siz tarihden silemediniz
Oldu tabi GS oluyumda milletin maskarası olayım.Dah Fenerden yediğiniz 6 gölün izlerini silemediniz.Paradan 6 sıfır sildik ama siz tarihden silemediniz
d€T_sanA Üye 27 Mrt 2009 #105 dedecim senin düşman kuvvetler için hazırlattığın yağda patates kızarttım..sende bi ketçap kapta gel bari.. şööle ağız tadıyla yiyelim
dedecim senin düşman kuvvetler için hazırlattığın yağda patates kızarttım..sende bi ketçap kapta gel bari.. şööle ağız tadıyla yiyelim
jeriko Özel Üye Özel üye 27 Mrt 2009 #106 Evet arkadaşllar cevaplar geçikiyor.Ben bu internet bağlantısıyla bile sizden iyiyim.
jeriko Özel Üye Özel üye 27 Mrt 2009 #109 Yok ya Senin kızarttığın patates yenmez .Zehirlenir insan.Geçen kızarttığın patatesten sonra senin torunları hastaneye zor yetiştirdiler
Yok ya Senin kızarttığın patates yenmez .Zehirlenir insan.Geçen kızarttığın patatesten sonra senin torunları hastaneye zor yetiştirdiler
d€T_sanA Üye 27 Mrt 2009 #110 sen sayfayı yenile bizim cevaplar geliyor.. bu arada hadi artık kmola..birazdan cuma namazı başlıcak.. dedem anca yetişir.. dede bastonu kapının arkasına bıraktım unutma emii
sen sayfayı yenile bizim cevaplar geliyor.. bu arada hadi artık kmola..birazdan cuma namazı başlıcak.. dedem anca yetişir.. dede bastonu kapının arkasına bıraktım unutma emii