jeriko Özel Üye Özel üye 27 Mrt 2009 #121 Bak geleceksen çabuk ol.Bu kadar sürede yetişemezsin camiye yakın ama sen bu yaşta anca yetişirsin yavaş yavaş.
Bak geleceksen çabuk ol.Bu kadar sürede yetişemezsin camiye yakın ama sen bu yaşta anca yetişirsin yavaş yavaş.
sorumsuz Forum Onuru 27 Mrt 2009 #122 hehe onuda zorla bana hediye gönder dedimde gönderdi yoksa hiç gönderecegiyoktu
jeriko Özel Üye Özel üye 27 Mrt 2009 #123 OOOO ben ikitane mesaj yazıyorum daha ikinizden bir tane gelmiyor.
sorumsuz Forum Onuru 27 Mrt 2009 #124 neyse ben yarım saat sonra gelirim tekrar bekleyin beni dedeme dikkat et tamamamı
jeriko Özel Üye Özel üye 27 Mrt 2009 #125 İyide ben zorlada olsa göndertemedim sana pinti mezara mı götürecen.
sorumsuz Forum Onuru 27 Mrt 2009 #126 aman ne hava atıyon sen kesin başkalarına yazdırıyosundur yaşlısın gözlerinde görmüyo
jeriko Özel Üye Özel üye 27 Mrt 2009 #128 Yok öyle kaçmak.Daha namaza 15 dakika var 15 mesaj yazarım daha
d€T_sanA Üye 27 Mrt 2009 #129 valla bende çarşıya çıkıcam. Dedem Allaha emanet ama çarşıda anons verirlerse kayıp bulundu diye,kulağın orda olsun sorumsuz.. nedelim,yüzümüzü karartır,gider marketten alırız dedemi inşallah bu sefer kasiyerlere arkamda saf tutun diye tutturmaz
valla bende çarşıya çıkıcam. Dedem Allaha emanet ama çarşıda anons verirlerse kayıp bulundu diye,kulağın orda olsun sorumsuz.. nedelim,yüzümüzü karartır,gider marketten alırız dedemi inşallah bu sefer kasiyerlere arkamda saf tutun diye tutturmaz