Kitap Temalı Fotoğraf Yarışması

Sizce En Güzel Kitap Resmi Hangisi..?

• 1. Fotoğraf

Oy: 4 44.4%
  • 2. Fotoğraf

Oy: 4 44.4%
  • 3. Fotoğraf

Oy: 2 22.2%
  • 4. Fotoğraf

Oy: 1 11.1%
  • 5. Fotoğraf

Oy: 3 33.3%
  • 6. Fotoğraf

Oy: 3 33.3%
  • 7. Fotoğraf

Oy: 1 11.1%
  • 8. Fotoğraf

Oy: 2 22.2%

• Toplam katılan
    9
  • Anket kapatıldı: .
Durum
Konu mesaj gönderimine kapalı.

KıRMıZı

TeK BaşıNa CUMHURİYET
V.I.P
Kitap Temalı Fotoğraf Yarışması

Yeni yarışmamızın konusu kitaplar..

Okumak, kurtulma, özgür olma gücü kazandırır. Okumayanlar, dar çevrelerinin kısır düşünceleri, gelenek ve göreneklerin yetersizlikleri içinde kapalıdır. Okumayı sevenler, yerlerde sürünmezler, bir kanat vuruşuyla evrensel düşüncelerin mutlu iklimine yükselirler. İnsanlığın en yüce kişilerinden meydana gelmiş bir toplum içinde yaşarlar. (Payot)

Yarışma anket usulü olacaktır. Birden Fazla oy kullanabilirsiniz.

Yarışma ödüllerimiz:

• Yarışma birincisi Logosu,
  • Chatbox görünürlüğü(özel üye dışındaki katılımcılarımız için geçerli)

1. Fotoğraf
UNptGJc.jpg

2. Fotoğraf
OGaVD5s.jpg

3. Fotoğraf
J2kJKik.jpg

4. Fotoğraf
VJ5zxNc.jpg

Yarışmacımızın fotoğrafına verdiği isim biraz ben (bencede sen):)

5. Fotoğraf

wiOwv3l.jpg

6. Fotoğraf

7. Fotoğraf

8. Fotoğraf

Oy kullanmadım ama hepsi birbirinden güzel, bazıları daha güzel ama, biraz geç kullanıcam bu kez oyumu :)

Arkadaşlar resimler görüntülenebiliyor mu? Eğer sorun varsa yarın sabahtan düzenlerim.

Yorum yapabileceklerini kitaptan alıntı yapabileceklerini söylemiştim..sonuçta fotoğraflar onları çekenlerin verdikleri isimlerle anılırlar...@yorumsuz

Resimleri görüyorum sorun yok .

Bizde yoruma katılalım mı:)

Diğer arkadaşlarda yorumları varsa özel mesajla iletirlerse resimlerine ilave yapılır ancak sabah..

Konuya eklediğim ilk fotoğraf bizim kitaplıktaki kitaplardan ve çoğu anneme ait insanın annesinin düzenli kitap okuması kadar güzel birşey olamaz...

Ankete katılmayacağım. Sebebi ise 6. yani Kuran-ı Kerim fotoğrafı. Yanlış anlaşılmasın sakın. Sadece sıradan kitapların arasında olmasından dolayıdır tepkim. Ayrıca böyle bir ankette bile dini duygular sömürülüyor. Hadi bakalım.

Durum
Konu mesaj gönderimine kapalı.
Geri