dderya kOkOşŞ V.I.P 23 Ags 2014 #31 LâL dediki: Ayy Eveet Sen Birinci Olmuşsun Genişletmek için tıklayın... bisey soyliyim mi kuzencim, 4. fotografin sana ait oldugunu hissetmistim ben
LâL dediki: Ayy Eveet Sen Birinci Olmuşsun Genişletmek için tıklayın... bisey soyliyim mi kuzencim, 4. fotografin sana ait oldugunu hissetmistim ben
L LâL ღ GALATASARAY ღ 23 Ags 2014 #32 dderya dediki: bisey soyliyim mi kuzencim, 4. fotografin sana ait oldugunu hissetmistim ben Genişletmek için tıklayın... Hislerinde Yanılmıyorsun Kuzenciğim : ))
dderya dediki: bisey soyliyim mi kuzencim, 4. fotografin sana ait oldugunu hissetmistim ben Genişletmek için tıklayın... Hislerinde Yanılmıyorsun Kuzenciğim : ))
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 24 Ags 2014 #37 @dderya canım tebrik ediyorum benimde favorilerimdendi o fotoğraf. Ve diyer tüm katılımcı arkadaşlarıda tebrik ediyorum hepsi güzel bir konuda güzel bir temayla sunulmuş fotograflardı.ç
@dderya canım tebrik ediyorum benimde favorilerimdendi o fotoğraf. Ve diyer tüm katılımcı arkadaşlarıda tebrik ediyorum hepsi güzel bir konuda güzel bir temayla sunulmuş fotograflardı.ç
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 24 Ags 2014 #39 Ben de oy kullanamadım bu ankette. Katılan tüm arkadaşları kutluyorum. Birinciyi de tebrik ediyorum elbette
Ben de oy kullanamadım bu ankette. Katılan tüm arkadaşları kutluyorum. Birinciyi de tebrik ediyorum elbette
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 24 Ags 2014 #40 @dderya canım tebrik ederim emeklerine ve makinana sağlık Diğer arkadaşlarıda tebrik ederim