Kitap Temalı Fotoğraf Yarışması

Sizce En Güzel Kitap Resmi Hangisi..?

• 1. Fotoğraf

Oy: 4 44.4%
  • 2. Fotoğraf

Oy: 4 44.4%
  • 3. Fotoğraf

Oy: 2 22.2%
  • 4. Fotoğraf

Oy: 1 11.1%
  • 5. Fotoğraf

Oy: 3 33.3%
  • 6. Fotoğraf

Oy: 3 33.3%
  • 7. Fotoğraf

Oy: 1 11.1%
  • 8. Fotoğraf

Oy: 2 22.2%

• Toplam katılan
    9
  • Anket kapatıldı: .
Durum
Konu mesaj gönderimine kapalı.
Ankete katılmayacağım. Sebebi ise 6. yani Kuran-ı Kerim fotoğrafı. Yanlış anlaşılmasın sakın. Sadece sıradan kitapların arasında olmasından dolayıdır tepkim. Ayrıca böyle bir ankette bile dini duygular sömürülüyor. Hadi bakalım.

Fikrine tamamen katılıyorum düş ankete katılmama kararına da saygı duyuyorum .

Fakat yarışmanın başında kurallarda şu olmaz bu olmaz diye bir sınırlama getirilmediği için yarışmayı düzenleyen arkadaşların yapabilceği bir şey olmadığını düşünüyorum .Tepkin yarışmaya değil fotoğrafın sahibine olmalı :)

ben fotoğraflara bakarken arkadaşların kitaplıklarında ne tarz şeyler varmıs diye merak edip o belli olmayan altlarda arkalarda raflarda göze pek çarpmayan eserleri de merak edip çözmeye çalıştım :)
oyumu da bugün yarın kullanırım

Hepimizin hassasiyetleri olan hassas bir konu. Kutsal kitabımızın sıradan kitaplarla aynı kategoride yarıştırılması bence olmamış. Beğeniye sunulmayacak kadar özel ve güzel bir kitap, adı üstünde kutsal bir kitap. Yarışmayı başlatan arkadaşın sahibi ile konuşup durumu düzeltmesi isabetli olur kanaatindeyim.

Resim bana ait.

Kitap temalı yarışma ve kim kendine göre en güzel kitap resmini ekleyeceği için, bana görede benim en güzel kitabım okuduğum kuranı kerim. Onun üstüne kitap tanımıyorum. Ne kadar kitap resmi çektiysem hiçbirini beğenmedim....
Sürekli okurum ve neden okuduğum en değerli kitabı burada eklemim dedim.
Ben siyaset yapmıyorum. Sadece en değer verdiğim kitabın bu ankette olması gerektiğini düşündüm.
Sıradan kitap yerine koymadığım için onu ekledim. Aksine kitaplar arasında en değer verdiğim.
Bu tepkilere çok üzüldüm. Yazdıklarınız fazlasıyla rencide edici oldu benim için.

Ben yarışmadan değil forumdan çekiliyorum....
Benim okuduğum kuranın yeri yoksa forumda, o zaman eklenen alkol resimlerinin olduğu forumda da benim yerim yok.

Resim bana ait.

Kitap temalı yarışma ve kim kendine göre en güzel kitap resmini ekleyeceği için, bana görede benim en güzel kitabım okuduğum kuranı kerim. Onun üstüne kitap tanımıyorum. Ne kadar kitap resmi çektiysem hiçbirini beğenmedim....
Sürekli okurum ve neden okuduğum en değerli kitabı burada eklemim dedim.
Ben siyaset yapmıyorum. Sadece en değer verdiğim kitabın bu ankette olması gerektiğini düşündüm.
Sıradan kitap yerine koymadığım için onu ekledim. Aksine kitaplar arasında en değer verdiğim.
Bu tepkilere çok üzüldüm. Yazdıklarınız fazlasıyla rencide edici oldu benim için.

Ben yarışmadan değil forumdan çekiliyorum....
Benim okuduğum kuranın yeri yoksa forumda, o zaman eklenen alkol resimlerinin olduğu forumda da benim yerim yok.

ne demek şimdi bu biz imansızmıyız zeyno ??? sen mevzuyu yanlış anlamışsın bir kere

@ZeyNoO sanki insanlar saygısızlık yapmış gibi algılamışsın olayı. Bilakis herkes aşırı saygısını özellikle belirtmiş ben de öyle. Asıl kutsal kitabımızın yeri çok daha özel denilen mesajları böyle algılama lütfen. Diğer pencereye geç bak bambaşka bir bakış açısı göreceksin.

ne demek şimdi bu biz imansızmıyız zeyno ??? sen mevzuyu yanlış anlamışsın bir kere
Bana duygu sömürüsü yapıldığı söylenip çoğunluk hak veriyorsa ben bir dk durmam burada.
Duygu sömürüsü alenen yapılır.
Durduk yere itham ediliyorum.
Ben kimseye imansızsınız demedim. Ben nasıl duyu sömürüsü yapmakla itham ediliyorsam o yüzden tepkimi gösterdim.
Bu kadar memleket meselesi haline çevirileceği aklımın ucundan geçmezdi.
Tartışmaya gerek yok. Söylemem gerekeni söyledim.
Kimsenin keyfini kaçırmak istemiyorum.

Zeyno Bu Sozunde Beni Cok Kirdi . Bi Hafiz Olarak da Bi Musluman Olarakta En Guzel Kitabimizin Kur'an-i Kerimimiz Oldugunu Bildigim İcin Siradan Bi Kitaplarin Arasinda Gorunce Sasirdim . Cunku Gercekte Bu Yarismanin Formati Geregi En Guzel Kitabi Seciyoruz . Eger Bi Yarismaci Buraya Kutsal Kitabimiz İle Katilirsa Bu Pek Hos ve Dogru Olmaz Diye Dusunuyorum . Cunku Hepimize Gire Tartismasiz ve Hakk Yolunda En Guzel Kitap Kur'andir . Dinimizin Emri Olan Bu Nacizane Kitap Boyle Basit Bir Yarismaya Malzeme Olamayacak Kadar Kutsaldir . Ustelik Bu Sekilde Yaparak İnsanlarin Zan Altinda Birakildigini Dusunuyorum . Dinimiz ve Kitabimiz Herhangi Bir Yarismaya Malzeme Olamaz ve Somurge Yapilamaz.

@ZeyNoO sanki insanlar saygısızlık yapmış gibi algılamışsın olayı. Bilakis herkes aşırı saygısını özellikle belirtmiş ben de öyle. Asıl kutsal kitabımızın yeri çok daha özel denilen mesajları böyle algılama lütfen. Diğer pencereye geç bak bambaşka bir bakış açısı göreceksin.
Hayır benim ilk okduğum mesajlarda saygılı bir tavır yok yorumsuz.
Ulu orta böyle rencide edici yorumlar yapılmak yerine, konuyu açan kişiye iletilmesi doğru olurdu.
Ben duygu sömürüsü yapmadım.
Olay memleket meselesiyle bir tutulup rencide edici boyuta gelirse, adminlik kimliğim değil insanlık kimliğim ayaklar altına alınmış olur ki bunuda kabul edemem..

Durum
Konu mesaj gönderimine kapalı.
Geri