KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 19 Ags 2014 #21 Anket kapanmadan oy kullanmayanlar konuya bir göz atın
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 20 Ags 2014 #23 Ne zaman kapanacaktı anket
L LâL ღ GALATASARAY ღ 20 Ags 2014 #24 katip dediki: Ne zaman kapanacaktı aket Genişletmek için tıklayın... 2 Gün Sonra Olması Lazım
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 21 Ags 2014 #25 son gün yarın 10:27 katılmayan varsa şöyle buyursun
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 23 Ags 2014 #26 ve yarışmamız bitti... Sıra geldi Sonuçları açıklamaya... Yarışma 1. @dderya (3. Fotoğraf) Yarışma 2. @LâL ( 4. Fotoğraf) Yarışma 3. @cemree (1. Fotoğraf) @RUZG4R (5. Fotoğraf) @Çağlayağmur (7. Fotoğraf) Diğer resim sahipleri isterlerse hangi resmin kendisine ait olduğunu açıklayabilirler. Yarışmaya katılan tüm arkadaşlarımı tebrik ederim. Tüm resimler birbirinden güzeldi. Emeklerinize sağlık.. @dderya cım tebrikler... Yeni yarışma ellerinden öper
ve yarışmamız bitti... Sıra geldi Sonuçları açıklamaya... Yarışma 1. @dderya (3. Fotoğraf) Yarışma 2. @LâL ( 4. Fotoğraf) Yarışma 3. @cemree (1. Fotoğraf) @RUZG4R (5. Fotoğraf) @Çağlayağmur (7. Fotoğraf) Diğer resim sahipleri isterlerse hangi resmin kendisine ait olduğunu açıklayabilirler. Yarışmaya katılan tüm arkadaşlarımı tebrik ederim. Tüm resimler birbirinden güzeldi. Emeklerinize sağlık.. @dderya cım tebrikler... Yeni yarışma ellerinden öper
L LâL ღ GALATASARAY ღ 23 Ags 2014 #27 Kuzenciğim Hayırlı Olsun Canım Sonradan Gelip Beni Geçtin ve Aldın Birinciliği
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 23 Ags 2014 #28 Dereceye giren tüm arkadaşları tebrik ederim...
L LâL ღ GALATASARAY ღ 23 Ags 2014 #30 dderya dediki: ayyy ben mi birinci olmusum cok tesekkurler Genişletmek için tıklayın... Ayy Eveet Sen Birinci Olmuşsun
dderya dediki: ayyy ben mi birinci olmusum cok tesekkurler Genişletmek için tıklayın... Ayy Eveet Sen Birinci Olmuşsun