Kitap Temalı Fotoğraf Yarışması

Sizce En Güzel Kitap Resmi Hangisi..?

• 1. Fotoğraf

Oy: 4 44.4%
  • 2. Fotoğraf

Oy: 4 44.4%
  • 3. Fotoğraf

Oy: 2 22.2%
  • 4. Fotoğraf

Oy: 1 11.1%
  • 5. Fotoğraf

Oy: 3 33.3%
  • 6. Fotoğraf

Oy: 3 33.3%
  • 7. Fotoğraf

Oy: 1 11.1%
  • 8. Fotoğraf

Oy: 2 22.2%

• Toplam katılan
    9
  • Anket kapatıldı: .
Durum
Konu mesaj gönderimine kapalı.
Eklediğim resim için yapılan ilk yorumu okusaydın kendi üzerine alınmazdın.
Yorumsuzla sen eklemiyorsun, ayrıca size istinaden söylemedim.
Ulu orta rencide edici hakaretler yerine direk konu sahibine iletilerek kaldırılabilirdi.
Eklediğim resim o an bana en doğru gelendi, amacım kuranı malzeme yapmak yada duygu sömürüsü yapmak değildi.
Hala bu konuşuluyor konuda. Ve kırıldım.
Madem herkes hoşnut olmadığı şeyleri karşısındakini kırmayı düşünmeden söyleyebiliyor, izin mi verseydim?
Kızdıgın nokta bu sanırım smdi daha iyi anladım
Ben senin veya baskasının sömürü amaclı gnderdiğini düşünmüyorum arkdasların katıldıgı nokta sömurucu amaçlı oldugu değil sadece yerının burası olmaması gerektiği dedimya sen alınganlık ettin .
Aramızda saygısızlar var ve sende gayet iyi biliyorsun laf olsun diye laf ediyor.
Ama seni seven deger veren önemseyen insanlar asla düşünmez sömürü amacıyla böyle bişy yaptıgını oyuzden bence daha fazla kırma kimseyi ...

Diyelim ki Bu Yarismada X Resim veya Y Resim Daha Cok Begeni Aldi ve En Guzel Kitap Resmi Secildi . Bu Durumda Kutsal Kitabimiz ( Hasa ) Begenilmeyen mi Olmus Olacak ? Biraz Mantik Lutfen Guldurmeyin Allah Askina . Boyle Sacmalik mi Olur ? Hic Dusunmedin mi Bu İhtimali Zeyno ?

@Düş yorumunda cok hakliymis.
iste
Ya parayla iman kimde belli olmaz.
Boyle resim koyarak ikiye boldunuz forumu admine lal hafiz o da rahatsz olmussa durumdan insanlarin imanina laf edecegine sor kendine siradan kitaplarin arasinda Kuranin isi ne o kadar dustu mu o ya ?

Diyelim ki Bu Yarismada X Resim veya Y Resim Daha Cok Begeni Aldi ve En Guzel Kitap Resmi Secildi . Bu Durumda Kutsal Kitabimiz ( Hasa ) Begenilmeyen mi Olmus Olacak ? Biraz Mantik Lutfen Guldurmeyin Allah Askina . Boyle Sacmalik mi Olur ? Hic Dusunmedin mi Bu İhtimali Zeyno ?
İiyi kalplilikle bir foto paylasmıs kendince öyle düşünmüş nerden bilebilirki neden üstüne gidiyorsun ki onu anlamadım yani ?
Tamam haklısın tamamen ama bu kelimeyi kullanman lazım neden bu ortamda yazıyorsun özel olarak konusablırsın. Çok yanlıs bir davranıs yaptıgın.

Resimlerin arasında Kuran'ı görünce bir an bende duraksadım. Bir an beğendiğim fotoğrafa oy kullanacak oldum sonra içten içe Kuran'da var onu seçmeyecek miyim yani diye kendi kendime çelişkiye düştüm. Arkadaşların kastettiği duygu sömürüsü sanırım bu. İnsanlar manevi olarak içten içe oy kullanırken rahatsız olacaklardır. Hepimiz öyle aklımızdaki resme oy verecekken bir an Kuran da var ama diye resim dürtüyor insanı.Yanlış anlama elbette sevdiğin kitabın resmini yüklemekte özgürsün. Fakat Kuran zaten hepimiz için en özel en beğenilen kitap buradaki sıradan kitapların içinde Kuran'ın olması hepimizi şaşırttı.

Durum
Konu mesaj gönderimine kapalı.
Geri