Safir Özel Üye Özel üye 19 Arl 2008 #101 Bişeylerle yalnız mücadele ettikçe güçleniyorum Kek yaptın, fırına sürdün ama o da ne? kabartma tozu katmamışsın
Bişeylerle yalnız mücadele ettikçe güçleniyorum Kek yaptın, fırına sürdün ama o da ne? kabartma tozu katmamışsın
arzum Forum Tutkunu 19 Arl 2008 #102 Zaten kabartma tozu koyunca da kabarmıyo bide böyle deniyeyim dedim Arabana çarpmışlar çok büyük hasar varmışşş
Zaten kabartma tozu koyunca da kabarmıyo bide böyle deniyeyim dedim Arabana çarpmışlar çok büyük hasar varmışşş
MRMİC Uzman 22 Arl 2008 #103 Allah sağlık versin canım sağolsun.. Kapkaççıya çantanı kaptırdın adam kaçarken araba çarptı adam yerde kanlar içinde
Allah sağlık versin canım sağolsun.. Kapkaççıya çantanı kaptırdın adam kaçarken araba çarptı adam yerde kanlar içinde
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 24 Arl 2008 #104 Arabaya bişey olmadığı için sevinirim Sel oldu ve evinde herşey su altında?
arzum Forum Tutkunu 24 Arl 2008 #105 Su altında nasıl yaşanır bende onu merak ediyodum iyi oldu iş yerin iflas etmiş çıkışın verilmiş artık işsizsin naparsın?
Su altında nasıl yaşanır bende onu merak ediyodum iyi oldu iş yerin iflas etmiş çıkışın verilmiş artık işsizsin naparsın?
MRMİC Uzman 25 Arl 2008 #106 Kimse acından ölmemiş sağlık olsun İşyerinde yemek yerken üzerine yemek döküldü
jeriko Özel Üye Özel üye 25 Arl 2008 #107 Zaten yemekte biber dolması vardı yemeyecektim.Pantolonunda yıkanması gerekiyordu isabet oldu.Keske kazağıma da dökülseydi o bahaneyle oda yıkanırdı. Haftasonu Ankarada sınavın var.Yollar kapalı otobüs seferleri iptal edilmiş.Hayati bir sınava girememe ihtimalin yüksek.
Zaten yemekte biber dolması vardı yemeyecektim.Pantolonunda yıkanması gerekiyordu isabet oldu.Keske kazağıma da dökülseydi o bahaneyle oda yıkanırdı. Haftasonu Ankarada sınavın var.Yollar kapalı otobüs seferleri iptal edilmiş.Hayati bir sınava girememe ihtimalin yüksek.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 25 Arl 2008 #108 Aslında yeni bi iş teklifi almıştım ve kararsızdım. Hemen kabul ediyorum Kalabalık bir gruba konuşma yapmak için mikrofona geldiniz ve öksürük krizi tuttu.
Aslında yeni bi iş teklifi almıştım ve kararsızdım. Hemen kabul ediyorum Kalabalık bir gruba konuşma yapmak için mikrofona geldiniz ve öksürük krizi tuttu.
küçüğüm Aktif 25 Arl 2008 #109 olsunn..ama keşke gülme krizi tutsaydı.. arkadaşların yürükenn ayağın takıldı ve düştünn..
MRMİC Uzman 14 Ock 2009 #110 Kendimle alay ederim Barda barmenin elindeki tepsiye yanlışlıkla vurdun tepsi içindekilerle yerde