YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 17 Arl 2008 #91 Zaten onu deniyodum şüphelenmiştim kendilerinden vesile oldu tanıdım Et var ama mangal yok ?
kelebek -ütopik- V.I.P 17 Arl 2008 #93 Zaten bırakmayı düşünüyordum bahane olur 2000 parçalık puzzle ın bir parçasını kaybettin
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 17 Arl 2008 #95 NE zamandır yaptıyorum. Özledim yoğun tempoyu . Pc kesin olarak yasaklandı sana.
iLk_NuR Üstat 17 Arl 2008 #96 (böle bi durumda pollyannacılık yapamam ama mızıkcılık yapmayım) Zaten test çözme süremden kısıyodum proğramıma daha rht uyarım bölece;A çerez forumm 1 ay kapanıyor:O
(böle bi durumda pollyannacılık yapamam ama mızıkcılık yapmayım) Zaten test çözme süremden kısıyodum proğramıma daha rht uyarım bölece;A çerez forumm 1 ay kapanıyor:O
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 17 Arl 2008 #97 Zaten başka bir isim altında devam etmeyi düşünüyodum 10 gündür telefonuna ne mesaj ne çağrı geliyor
iLk_NuR Üstat 17 Arl 2008 #98 (öle bişe olamaz olursa kafayı yerim ya ben bu pollynnacılığı beceremicem galiba) gelmesse gelmesin çokta tınn;A Etrafındaki herkesle aran bozuk
(öle bişe olamaz olursa kafayı yerim ya ben bu pollynnacılığı beceremicem galiba) gelmesse gelmesin çokta tınn;A Etrafındaki herkesle aran bozuk
Sevgi.2 Aktif 18 Arl 2008 #99 kendimi değerlendirmem için bir fırsat oldu derim. kır düğünü yapacaksın ve yağmur yağıyor.
kelebek -ütopik- V.I.P 18 Arl 2008 #100 Yağmuru çok severim, en mutlu günümde en sevdiğim doğa olayını yaşamak büyük tesadüf sürekli yalnız kalıyosun
Yağmuru çok severim, en mutlu günümde en sevdiğim doğa olayını yaşamak büyük tesadüf sürekli yalnız kalıyosun