MRMİC Uzman 15 Arl 2008 #81 En azından öncekiler gibi biyerde unutup başkası kullanmadığı için sevinirdim Sabah uyandın evi su basmış
En azından öncekiler gibi biyerde unutup başkası kullanmadığı için sevinirdim Sabah uyandın evi su basmış
kelebek -ütopik- V.I.P 15 Arl 2008 #82 Zaten ben de temizlik yapacaktım üşeniyordum bu da bahane oldu iyi oldu Gelinlik veya damatlığını aldın ama düğün gününe kadar kilo aldın ve artık içine giremiyorsun
Zaten ben de temizlik yapacaktım üşeniyordum bu da bahane oldu iyi oldu Gelinlik veya damatlığını aldın ama düğün gününe kadar kilo aldın ve artık içine giremiyorsun
LoSt_LoVe Forum Onuru 15 Arl 2008 #83 Yarabbi şükür yıllardır zayıflıktan kurtulamıyodum. İlk defa sevgilinle buluşucaksın terkedildin.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 15 Arl 2008 #84 Zaten hissetmiştim yamuk bi tip olduğunu Avuçların kaşınıyor sürekli ama para gelmiyor
e-PaCk Forum Gururu 16 Arl 2008 #86 ne güzel bende kimseyi sevmiyorum hayal kırıklığına uğramayacak kimse ;P gömleğin vişne lekesi oldu
kelebek -ütopik- V.I.P 16 Arl 2008 #87 Sevgilim vişne lekesini görüp kayısı suyunu değil vişne suyunu sevdiğimi anlayacak demek ki sonunda En sevdiğin yemeği pişirirken yandığını farkettin
Sevgilim vişne lekesini görüp kayısı suyunu değil vişne suyunu sevdiğimi anlayacak demek ki sonunda En sevdiğin yemeği pişirirken yandığını farkettin
MRMİC Uzman 17 Arl 2008 #88 Yeniden yaparım sağlık olsun B.sayarda çok önemli bi konuyu okurken monitör düşüp kırıldı
Sevgi.2 Aktif 17 Arl 2008 #89 varsın olsun.kasa sağlam ya. Çok değer verdiğin bir arkadaşının arkandan konuştuğunu duydun...
MRMİC Uzman 17 Arl 2008 #90 Yüzleşirim doğruluğunu öğrenir ona göre hareket ederim. Çok önemli bir sırrını bilen arkadaşın bunu başkalarıyla paylaştı
Yüzleşirim doğruluğunu öğrenir ona göre hareket ederim. Çok önemli bir sırrını bilen arkadaşın bunu başkalarıyla paylaştı