YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 12 Arl 2008 #72 Tam bırakmayı düşünüyodum o gün bügünmüş ne güzel Elin çarptı ve laptopun üzerine çayı döktün? (Not: defalarca yaşanmıştır )
Tam bırakmayı düşünüyodum o gün bügünmüş ne güzel Elin çarptı ve laptopun üzerine çayı döktün? (Not: defalarca yaşanmıştır )
e-PaCk Forum Gururu 12 Arl 2008 #73 garantisi daha bitmemişti ders olsun bu bana ya garantisi de bitseydi diyip gerçek bi pollyanna olurum yarın öleceğini öğrendin(dağlara taşlara kurşun allah gecinden versin )
garantisi daha bitmemişti ders olsun bu bana ya garantisi de bitseydi diyip gerçek bi pollyanna olurum yarın öleceğini öğrendin(dağlara taşlara kurşun allah gecinden versin )
MRMİC Uzman 12 Arl 2008 #74 Abdest alır 2 rekat namaz kılar sonra sevdiklerimi sırayla arar helalleşir evde sessizce beklerdim Dışardan eve geldin ışığı yaktın içeride ceset var
Abdest alır 2 rekat namaz kılar sonra sevdiklerimi sırayla arar helalleşir evde sessizce beklerdim Dışardan eve geldin ışığı yaktın içeride ceset var
e-PaCk Forum Gururu 12 Arl 2008 #75 neyseki ceset tanıdık değil diyerekten pollyannacılığımı konuştururum kredi kartını çaldırmışsın üstelik limiti şifresi falan da yok aha napcan şimdi ;P
neyseki ceset tanıdık değil diyerekten pollyannacılığımı konuştururum kredi kartını çaldırmışsın üstelik limiti şifresi falan da yok aha napcan şimdi ;P
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 12 Arl 2008 #76 Kart dediğin nedir ki derim Sabah kalktın bir de baktın gerçekten aynen böyle bişi olmuşsun naparsın.
Kart dediğin nedir ki derim Sabah kalktın bir de baktın gerçekten aynen böyle bişi olmuşsun naparsın.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 12 Arl 2008 #78 Dünya dertlerinden kurtuldum ohhhhhhh beeeee. Kalktınki konuşamıyosun artık?
MRMİC Uzman 15 Arl 2008 #79 Msn yüzünden pek konuşmaya fırsat olmuyo zaten Hafızanı yitirmişsin kimseyi tanımıyorsun
e-PaCk Forum Gururu 15 Arl 2008 #80 ne güzel artık insanları sevebilirim o zaman. yeni aldığın pahalı telefonun havuza düştü