• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...

D. Günü RUZG4R - Doğum günün kutlu olsun

Doğum günün kutlu olsun, mutlu ol senelerce... Dostum yapılan tüm yorumlara katılıyorum... İyi ki buradasın... Nice nice yaşlara inşallah... Sen ve şen kal. EMİ.

eneeee bir sürü şey yazmışım doğum günün kutlu olsun demeyi unutmuşum:D
sadete geleyim o halde.doğum günün kutlu olsun dostum.
hediye meselesine gelince hediye bekletmeyi çok severim
birine 1 sene önce hediye almıştım bana her zaman destek olan birine hala bende
seninkini de öyle yaparız:)sen almış say:D

Saol arazım ..Bir tane olduğunu biliyorsun.şarkı içinde ayrıca teşekkürler arazın şarkısı diyorum her duyduğumda :)

bazı insanlar hayatımızda özeldir...onları kalbinde koyduğun yer farklıdır...bilirsin iyi günde yanında olduğu gibi kötü gününde de yanındadır/yanında olacaktır...ona güvenirsin neden niçin olduğu bilmeden sadece güvenirsin...candır...kardeştir...her gün daha iyi anlarsın ne kadar iyi bir arkadaşa sahip olduğunu...ondan gelenler kırmaz seni..bilirsin kötülüğün için söylemez...

Bu forumda hemen hemen herkesi seviyorum..bu ortamdaki sıcaklık hiçbiyer de yok..Ama bu forumda yukarda anlattığım kişi benim için sensin canım kankam...herşey senin istediğin gibi olsun..kalbinden ne geçiriyorsan onu yaşa...çok mutlu ol...nice mutlu yılara...

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN...

Mahcup ettin beni kankam çok teşekkürler seviyorum seni :)

Saygın, efendiliğin, şakaların, yorumların,korumacılığınla tam bir kardeşsin. Tanımış olmak beni mutlu eden insanlar arasındasın. Kardeşim dediğime hiç pişman olmadım olmamda sanırım. Konuya geliyorum :). Yeni yaşında hep dileklerin olsun sevdiklerin ve seni sevenlerle hep mutlu ol. Sağlık, neşe, mutluluk senle olsun kardeşim benim İyiki doğdun venice senelere diyorum:)

Ablacığım duygularımız karşılıklı biliyorsun.:) seni seviyorum iyi ki varsın çok teşekkür ederim :)

Defalarca yazdım yazdım sildim..Neler hissettiğimi biliyorum ama yazıya dökemiyorum..Varlığı ile beni her zaman mutlu eden can yoldaşım , sırdaşım , arkadaşım , dostum birbirinden güzel sıfatları sonuna kadar hak eden edebi ve terbiyesiyle her zaman göz dolduran güzel insan.. Doğum günün kutlu olsun..Hep var ol hayatımda , yanıbaşımda , aklımda , kalbimde..:) Seni Seviyorum.. mutlu yaşlar RUZG4R

vayyyyy ..:D hep böyle bir saatim olsun istemiştim :D pastada tam benlikmiş ama insan yanıma da güzel bir hatun koyar :D :D

Canımsın sen , iki zıt kutup veya kadınla erkek dost olamaz arkadaş kalamaz tezini çürüten ve bunun mümkün olabileceğini gösteren iki insanız biz ,her konuda tartıştığım,kavga ettiğim ,atıştığım halde hiç küsmediğim dostluğundan her an emin olduğum huysuz bayan ..:) çok teşekkür ediyorum iyi ki varsın .Bende seni seviyorum :))

Geri