• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...

D. Günü RUZG4R - Doğum günün kutlu olsun

Yeni yaşında dolu dolu mutluluklar @RUZG4R...Umarım uzun zaman bu forumda tüm arkadaşlar bir arada oluruz...Seni tanıdığıma çok sevindim..iyi ki varsın =DD

Bugün bir arkadaşımın daha doğum günüydü ve ona çokk güzel bir hediye verdimm çok mutlu oldu ben de tabii ki... Ama sana hediye yok param kalmadı :D Bununla idare et..

Yeni yaşında dolu dolu mutluluklar @RUZG4R...Umarım uzun zaman bu forumda tüm arkadaşlar bir arada oluruz...Seni tanıdığıma çok sevindim..iyi ki varsın =DD

Bugün bir arkadaşımın daha doğum günüydü ve ona çokk güzel bir hediye verdimm çok mutlu oldu ben de tabii ki... Ama sana hediye yok param kalmadı :D Bununla idare et..

Teşekkür ederim hayal ..bu çok hoş bir hediye :))

vayyyyy ..:D hep böyle bir saatim olsun istemiştim :D pastada tam benlikmiş ama insan yanıma da güzel bir hatun koyar :D :D

Canımsın sen , iki zıt kutup veya kadınla erkek dost olamaz arkadaş kalamaz tezini çürüten ve bunun mümkün olabileceğini gösteren iki insanız biz ,her konuda tartıştığım,kavga ettiğim ,atıştığım halde hiç küsmediğim dostluğundan her an emin olduğum huysuz bayan ..:) çok teşekkür ediyorum iyi ki varsın .Bende seni seviyorum :))

Huysuzmuş sen çok huylusun sanki ne çektim ben bilirim..:harbihuh

Doğumgünün yeniden yeniden yeniden kutlu olsun :))

Geri