KayıpDiyar Üye 27 Ekm 2012 #11 Bal teşekkür ederim .. elinize sağlık..birgün söz ben de bir kahveyle karşılık vereceğim..
Paradoks ... Elif ... Özel üye 27 Ekm 2012 #12 ) Peki o zamann inşallah Demekki kalıcı olacakmışsınız hım hım hım sevindim şimdiden yeni şeker bir üye kazandığımız için
) Peki o zamann inşallah Demekki kalıcı olacakmışsınız hım hım hım sevindim şimdiden yeni şeker bir üye kazandığımız için
KayıpDiyar Üye 27 Ekm 2012 #13 İçimden bir ses yine diyor ki...Aradığım KayıpDiyar tam da burası..:gozkirp: ilginiz için çok teşekkür ederim..
İçimden bir ses yine diyor ki...Aradığım KayıpDiyar tam da burası..:gozkirp: ilginiz için çok teşekkür ederim..
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 27 Ekm 2012 #14 İlk izlenim her zaman önemlidir.. Böyle düşünmen zaten bundan sonra ailemize bi fert daha eklenmiş anlamına gelir Tekrar hoşgeldin aramıza ve ailemize
İlk izlenim her zaman önemlidir.. Böyle düşünmen zaten bundan sonra ailemize bi fert daha eklenmiş anlamına gelir Tekrar hoşgeldin aramıza ve ailemize
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 27 Ekm 2012 #16 Hoş geldin. Keyifli forumlar... İyi bayramlar...
KayıpDiyar Üye 27 Ekm 2012 #17 ZeyNoO dediki: İlk izlenim her zaman önemlidir.. Böyle düşünmen zaten bundan sonra ailemize bi fert daha eklenmiş anlamına gelir Tekrar hoşgeldin aramıza ve ailemize Genişletmek için tıklayın... Kesinlikle haklısn zeyno.. ilginiz için çok teşekkür ederim..
ZeyNoO dediki: İlk izlenim her zaman önemlidir.. Böyle düşünmen zaten bundan sonra ailemize bi fert daha eklenmiş anlamına gelir Tekrar hoşgeldin aramıza ve ailemize Genişletmek için tıklayın... Kesinlikle haklısn zeyno.. ilginiz için çok teşekkür ederim..
KayıpDiyar Üye 27 Ekm 2012 #18 yeşüLL dediki: Hoş geldin KayıpDiyar. Genişletmek için tıklayın... Hoşbuldum.. çok teşekkür ederim yesül..
yeşüLL dediki: Hoş geldin KayıpDiyar. Genişletmek için tıklayın... Hoşbuldum.. çok teşekkür ederim yesül..
KayıpDiyar Üye 27 Ekm 2012 #19 alemdar dediki: Hoş geldin. Keyifli forumlar... İyi bayramlar... Genişletmek için tıklayın... teşekkür ederim hoşbuldum alemdar.. size de hayırlı bayramlar.. Hafatanın üyesi olmuşsunuz..ayrıca kutlarım sizi başarılarınızın devamını dilerim..
alemdar dediki: Hoş geldin. Keyifli forumlar... İyi bayramlar... Genişletmek için tıklayın... teşekkür ederim hoşbuldum alemdar.. size de hayırlı bayramlar.. Hafatanın üyesi olmuşsunuz..ayrıca kutlarım sizi başarılarınızın devamını dilerim..
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 27 Ekm 2012 #20 Hoşgeldin @KayıpDiyar, sanki katılımcı ve kalıcı olacakmışsın gibi geldi bana İyi forumlar ve iyi eğlenceler diliyorum. Son düzenleme: 26 Ock 2014
Hoşgeldin @KayıpDiyar, sanki katılımcı ve kalıcı olacakmışsın gibi geldi bana İyi forumlar ve iyi eğlenceler diliyorum.