yeşüLL limitsizsiniz...! Özel üye 27 Ekm 2012 #21 KayıpDiyar dediki: Hoşbuldum.. çok teşekkür ederim yesül.. Genişletmek için tıklayın... yesül değil yeşüLL. Lütfen daha dikkatli olalım.
KayıpDiyar dediki: Hoşbuldum.. çok teşekkür ederim yesül.. Genişletmek için tıklayın... yesül değil yeşüLL. Lütfen daha dikkatli olalım.
KayıpDiyar Üye 27 Ekm 2012 #23 YoRuMSuZ dediki: Hoşgeldin KayıpDiyar, sanki katılımcı ve kalıcı olacakmışsın gibi geldi bana İyi forumlar ve iyi eğlenceler diliyorum. Genişletmek için tıklayın... çok teşekkür ederim hoşbuldum.. tesadüfen geldimse de kalmak ve katılmak için buradayım..inşalh öyle olur...
YoRuMSuZ dediki: Hoşgeldin KayıpDiyar, sanki katılımcı ve kalıcı olacakmışsın gibi geldi bana İyi forumlar ve iyi eğlenceler diliyorum. Genişletmek için tıklayın... çok teşekkür ederim hoşbuldum.. tesadüfen geldimse de kalmak ve katılmak için buradayım..inşalh öyle olur...
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 27 Ekm 2012 #24 KayıpDiyar dediki: çok teşekkür ederim hoşbuldum.. tesadüfen geldimse de kalmak ve katılmak için buradayım..inşalh öyle olur... Genişletmek için tıklayın... Bir süre kalmaya karar verenler için çıkış kapısı kapatılıyor zaten
KayıpDiyar dediki: çok teşekkür ederim hoşbuldum.. tesadüfen geldimse de kalmak ve katılmak için buradayım..inşalh öyle olur... Genişletmek için tıklayın... Bir süre kalmaya karar verenler için çıkış kapısı kapatılıyor zaten
P Papatya V.I.P V.I.P 27 Ekm 2012 #27 Hoş geldiniz. Forumumuzun her kısmı ayrı ayrı güzeldir. Umarım kalıcı olursunuz...
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 27 Ekm 2012 #28 KayıpDiyar dediki: teşekkür ederim hoşbuldum alemdar.. size de hayırlı bayramlar.. Hafatanın üyesi olmuşsunuz..ayrıca kutlarım sizi başarılarınızın devamını dilerim.. Genişletmek için tıklayın... Teşekkürler... Paylaşımı bol bir kalemşör olacağın inancındayım. Kalemin daim olsun...
KayıpDiyar dediki: teşekkür ederim hoşbuldum alemdar.. size de hayırlı bayramlar.. Hafatanın üyesi olmuşsunuz..ayrıca kutlarım sizi başarılarınızın devamını dilerim.. Genişletmek için tıklayın... Teşekkürler... Paylaşımı bol bir kalemşör olacağın inancındayım. Kalemin daim olsun...
KayıpDiyar Üye 27 Ekm 2012 #30 RüzqαrqüŁü dediki: Hoş geldiniz. Forumumuzun her kısmı ayrı ayrı güzeldir. Umarım kalıcı olursunuz... Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ederim.. hoşbuldum.. 'Gitmek sadece bir eylemdir.. Unutmaksa kocaman bir devrim..' gitmenin de kalmanın da güzeli olması dileğimle..
RüzqαrqüŁü dediki: Hoş geldiniz. Forumumuzun her kısmı ayrı ayrı güzeldir. Umarım kalıcı olursunuz... Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ederim.. hoşbuldum.. 'Gitmek sadece bir eylemdir.. Unutmaksa kocaman bir devrim..' gitmenin de kalmanın da güzeli olması dileğimle..