Paradoks ... Elif ... Özel üye 11 Ekm 2011 #13 bence insanlar hakkında hemen önyargılı olma Sen ne benim içimi biliyorsun nede rüzgarın hem rüzgarın uçukluğu sadece bana. mükemmel bir insandır Seviliyosun rüzgar
bence insanlar hakkında hemen önyargılı olma Sen ne benim içimi biliyorsun nede rüzgarın hem rüzgarın uçukluğu sadece bana. mükemmel bir insandır Seviliyosun rüzgar
BeReNN Alyam? Özel üye 11 Ekm 2011 #14 Önyargımı pardon asla yapmam ama sana öyle geldi galiba tanıdıkça anlıycaz rügarıda
Paradoks ... Elif ... Özel üye 11 Ekm 2011 #15 ben sadece rüzgar için demedim benim içinde çok büyük pot kırdın beren Neyse uçuk olmayan arkadaşlarınla takılman dileğiyle ; iyi günler sana
ben sadece rüzgar için demedim benim içinde çok büyük pot kırdın beren Neyse uçuk olmayan arkadaşlarınla takılman dileğiyle ; iyi günler sana
BeReNN Alyam? Özel üye 11 Ekm 2011 #16 DiLa ** dediki: ben sadece rüzgar için demedim benim içinde çok büyük pot kırdın beren Neyse uçuk olmayan arkadaşlarınla takılman dileğiyle ; iyi günler sana Genişletmek için tıklayın... Kırdımmı seni özür Dila şakaydı maksadım ama
DiLa ** dediki: ben sadece rüzgar için demedim benim içinde çok büyük pot kırdın beren Neyse uçuk olmayan arkadaşlarınla takılman dileğiyle ; iyi günler sana Genişletmek için tıklayın... Kırdımmı seni özür Dila şakaydı maksadım ama
BeReNN Alyam? Özel üye 11 Ekm 2011 #18 DiLa ** dediki: Her şakanın altında bir gerçek yatar neyse. Genişletmek için tıklayın... ÖYlemi dersin
DiLa ** dediki: Her şakanın altında bir gerçek yatar neyse. Genişletmek için tıklayın... ÖYlemi dersin