RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 12 Ekm 2011 #31 YoRuMSuZ dediki: Değerlendirilebilir bu öneri Genişletmek için tıklayın... Artık kurtulmuş olsamda Katılıyorum.=)
YoRuMSuZ dediki: Değerlendirilebilir bu öneri Genişletmek için tıklayın... Artık kurtulmuş olsamda Katılıyorum.=)
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 12 Ekm 2011 #32 RUZG4R dediki: Artık kurtulmuş olsamda Katılıyorum.=) Genişletmek için tıklayın... Tam da kurtuldu artık ilgilenmiyorum diyeceğini düşünmüştüm ki yanılmışım Önerilere açığız
RUZG4R dediki: Artık kurtulmuş olsamda Katılıyorum.=) Genişletmek için tıklayın... Tam da kurtuldu artık ilgilenmiyorum diyeceğini düşünmüştüm ki yanılmışım Önerilere açığız
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 12 Ekm 2011 #33 YoRuMSuZ dediki: Tam da kurtuldu artık ilgilenmiyorum diyeceğini düşünmüştüm ki yanılmışım Önerilere açığız Genişletmek için tıklayın... misafir üye olabilir..Kendimden biliyorum bir siteye bir şey araken üye olup bida hiç uğramıyorum..Misafir misali yani=)
YoRuMSuZ dediki: Tam da kurtuldu artık ilgilenmiyorum diyeceğini düşünmüştüm ki yanılmışım Önerilere açığız Genişletmek için tıklayın... misafir üye olabilir..Kendimden biliyorum bir siteye bir şey araken üye olup bida hiç uğramıyorum..Misafir misali yani=)
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 12 Ekm 2011 #34 Yok biz misafirliği kabul etmiyoruz ya gidici ya kalıcı oluyor
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 12 Ekm 2011 #35 YoRuMSuZ dediki: Yok biz misafirliği kabul etmiyoruz ya gidici ya kalıcı oluyor Genişletmek için tıklayın... oda güzel=))
YoRuMSuZ dediki: Yok biz misafirliği kabul etmiyoruz ya gidici ya kalıcı oluyor Genişletmek için tıklayın... oda güzel=))
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 17 Arl 2011 #38 Teşekkür ederim hoş buldum .. Yav daha yeni gördüm mesajları garipsemeyin =))