Aman efendim kimler gelmis ve gitmis. O kadar ic karartan cumleride nerdeden bulmus boyle. Oysaki o kadar guzelki o kelimeleri yazan. Ve yuregide dahada guzel. Tamam yasadiklari karartti kalemini ama elinin tersiyle o kara kalemi bir kenara itse vee şöyle rengarenk kelimeler once ruhuna sonra satirlarina dussse
icimden gecenleri yazdiktan sonra bir dahaki gelmene gormen icin hosgeldin canımıniciiii diyorum
Can ablam hoşbuldum
O kadar istiyorum ki bunu bende çok şikayetçiyim kendimden.
Eski neşem kalmadı. Sanki üstümde lanet var gibi. Çok cıvıl cıvıl renkli haraketli bi insandım aslında.
Neden böyle oldu neden hiç bişey yolunda değil bilmiyorum.
Neşem kalmadı hevesimde düzelmek istiyorum ama olmuyor ne kadar çabalasamda.
Herşey üst üste geliyor abla. Ayrılıklar, yalnızlıklar, ölümler, kayboluşlar, hayal kırıklıkları biri bitiriyor diğeri başlıyor . Hayat bana es vermiyor. Hapisim bu hayatta kurtuluşm yok gibi.
Hani her defasında bunuda atlatırım buda geçicek diyorum inanıyorumda neler yaşadım neler atlattım
buda geçicek diyorum ama biyerden sonra cdden çok yorgnum abla napcagımı bilmiyorum.
Kimseye anlatamıyorum kimsede anlamıyor zaten hep güçlü görünmek zorundayım, hep mutlu, hep iyi.
Ama değilim. Hemde hiç. İşte arada çok çok dayanamayacak duruma gelirsem burya geliyorum içimdekilerin yüzde 1'ini bile dökemiyorum ama biraz atıyorum işte sonra yne boğuşuyorum herşeyle
Zaten baska bişeyim yok ...