Söz'sel Hezeyanlar

• Konuyu açan Konuyu açan r0se
  • Açılış tarihi Açılış tarihi
Tamam geldimi butun olumsuzluklar ust uste geliyor. Tamam dayanacak ne guc ne ruh kaliyor. Tamam dunya sadece dertlerden ibaret gibi oldugu oluyor(bunu bizzat yasayanlardanim.) Ama emin ol dua sabir ve şükür her zaman insanı rahatlatıyor. Ve umudu asla ve asla kaybetmeden tekrar tekrar ayaga kalkiyorsun. Yeri geliyor gulen yuz oluyorsun icin kan agladada yeri geliyor mutlu huzurlu oluyorsun moral tabanda olsada ama nihayetinde o birgün geliyor ve o kara gunlerin uzerine cekiyorsun bir kalem. Daha emin adimlarla atiyorsun huzura dogru adimlarini. Ve insallah sende oyle olacaksin Can Gülüm. Unutma sabır ve dua. Ve bir oneri kendini kapatma insan insanin acisini alir. Paylasmazsan acin sende kalir ve seni zehirler ;)

Tamam geldimi butun olumsuzluklar ust uste geliyor. Tamam dayanacak ne guc ne ruh kaliyor. Tamam dunya sadece dertlerden ibaret gibi oldugu oluyor(bunu bizzat yasayanlardanim.) Ama emin ol dua sabir ve şükür her zaman insanı rahatlatıyor. Ve umudu asla ve asla kaybetmeden tekrar tekrar ayaga kalkiyorsun. Yeri geliyor gulen yuz oluyorsun icin kan agladada yeri geliyor mutlu huzurlu oluyorsun moral tabanda olsada ama nihayetinde o birgün geliyor ve o kara gunlerin uzerine cekiyorsun bir kalem. Daha emin adimlarla atiyorsun huzura dogru adimlarini. Ve insallah sende oyle olacaksin Can Gülüm. Unutma sabır ve dua. Ve bir oneri kendini kapatma insan insanin acisini alir. Paylasmazsan acin sende kalir ve seni zehirler ;)

Can ablam hepsinin farkındayım bilincindeyim kendimi kör bir kuyuyada atmıyorum , elbet birgün yüzüm gülecek herşey yoluna girecek biliyorum ama sanki hiç gelmeyecekmiş gibi hissediyorum.
birgun mü bir hafta bir ay bir yıl 10yıl 15 20 ? ne zaman ???
Yavas yavas azalıyor içim ruhumdaki yaralarla tükene tükene daha nasıl devam edicem bilmiyorum ki.
İçimdeki eksiklerle o gün geldiğinde ne kadar mutlu olabilcem?
Ya yetmezse?
Şimdi dilendiğim ufacık bir ışık o gün geldiğinde yetmezse ?
Hani ne kadar beklersen göreceğin şeyde okadar büyük gelecek sanırsın ya geldiğinde ise yetmez.
Ne bileyim şimdi muhtaç olduğum ufacık bir iyi'lik ilerde parçalarımı toplayabilirmi ? Bilemiyorum işte.
Yemin ederim çabalıyorum ama içimden gelmiyor. Robotlaştım iyice işe git eve gel uyu uyan işe git eve gel.
Neye ihtiyacım var bilmiyorum. Başka yer mi? Başka insanlar mı? napcagımı bilmiyorum.
Hep bir mucize olsun diyorum. Bekliyorum bekliyorum bekliyorum...
Daha nekadar beklıcm. Biri çıksa dese su kadar tamam derim sabredicem bklıcem.
Ama ne kimse bilebilir Allahtan başka nede ben artık sabredebilirim.
Aslında sabretmemekte değil bu vazgeçmek sanırım.
Okadar alışmışımki bgün ki inanmıyorum ama birgün gerçekten o gün geldiğinde,
Oh be haketmiştim zaten ben bunu artık herşey daha güzel bile diyemeyeceğim.
İçim ölü benim artık sanırım.
Yeşerecekmi çiceklerim bilmiyorum ama gerçektn artık vazgeçtim.
Belli mi olur yahu saatine denk gelmesi yeterli :)

Bendeki bu şansla :)

Öyle kaybolup gitmesen çoktan kendine getirmistim ben seni :p
Hoşgeldin canimm o hiç gelmez dediğin gün bir bakmışsın dün olmuş :) biraz sabır ve dua
Yoksa buraya destan yazsanda ona buna sinir olsan da günlere kahretsende dinmez içindekiler dahada körükler durursun en kötüsü böyle yaparsan etraftaki güzellikler asıl mutluluklar gözden kacıverir :)

Öyle kaybolup gitmesen çoktan kendine getirmistim ben seni :P
Hoşgeldin canimm o hiç gelmez dediğin gün bir bakmışsın dün olmuş :) biraz sabır ve dua
Yoksa buraya destan yazsanda ona buna sinir olsan da günlere kahretsende dinmez içindekiler dahada körükler durursun en kötüsü böyle yaparsan etraftaki güzellikler asıl mutluluklar gözden kacıverir :)
Hoşbuldum sahram .
Hep bişeyler çıkıyor inan bikaç gün müsait oluyorum ya bişeyler olmada geliyorum yada bseyleri atlatınca işte. Dikiş tutturamıyorum bi türlü.
Bıraktım artık sabretmeyi bişeyleri beklemeyi cidden. Bekledikçe gelmiyor çünkü demekki bunu haketmişim ne yaptıgmıda bilmiyorum ama hayatın bana haksızlıklarını kendimi avutarak geçiremem daha fazla. O dün hiç gelmiyor çünkü yarınlarıma gün doğmuyor. ..
Neyse ya boşver sen nasılsn :) özledim hepiniziii

Sende özlendinn iyiyim canım bir aylık anneyim artık :) tüm günüm saatim bebegimle arada fırsat buldukça ugrayabiliyorum artık

Dün çok kötü vurdu hastalık beni.
Yarım yamalak uyudum bugunde işe gidemedim.
Abim sağolsun açmış dükkanı biraz dinlenmeye çalıştım.
İnan içimi dökmeye bile halim yok elim kolum dizlerim tutmuyor ciğerlerim ağzımda çok yorgunum.
Yat yat canımda sıkıldı zorla markete gittim gelene kadar mahvoldum kalbim ağzımda atıyor.
Parmaklarım bile ağrıyor suan o derece günlükçüm.
Biraz daha uyuyım ben belki iyi gelir sabah işe gitcem bide toparlanmam lazım en acilinden.
Uğrarım yine baaayy :)

Gelmicektim aslında.
Yazıp yazıpta çok sildim şu mesajı.
En sonunda yazmamaya karar verdim.
Çok anı biriktirmişim.
Çok insanda kaybetmişim.
Her gelişimde bişeyler çıkıyor sıkıldım açıkçası.
Bu yüzdende aslında veda da edemiyorum.
Bilmiyorum.
Sadece iyiyim demek istedim .
Bu burda kalsın

Hoşçakal günlük.

Gelmicektim aslında.
Yazıp yazıpta çok sildim şu mesajı.
En sonunda yazmamaya karar verdim.
Çok anı biriktirmişim.
Çok insanda kaybetmişim.
Her gelişimde bişeyler çıkıyor sıkıldım açıkçası.
Bu yüzdende aslında veda da edemiyorum.
Bilmiyorum.
Sadece iyiyim demek istedim .
Bu burda kalsın

Hoşçakal günlük.

Her zaman gel..

Uykusuzluk kötü şey.
Deli gibi uykun olup uyuyamamak.
Sabahı dönüp durup huzursuzlukla etmek. Kafam bomboş aslında uyuyamamak çok saçma. Neyse bari birkaç bişeyler karalayayım. Bilirsin sen benim ilk gözağrımsın.
En çok sana yazmışımdır. Hiç beceremedim günlük tutmayı ama sen hep vardın.
Baya topladım kendimi, eskisi gibi değilim. Zaten iyileştiğimide farkediyordum şimdi tamamen iyiyim. Gökhanla konuştuk bir hafta felan önce sanki hiç bişey yokmuş gibi. Galiba arkdas gibi bişey olduk bende anlamadım ama , değişik bir duygu. 1senedir duymuyordum sesini hatta hiç bir bağlantım yoktu. Olsun diyede hiç çabalamadım. Sanardım ki tekrar sesini duysam başlarım ağlamaya,
Okadar alışmışım ki onsuzluğa zerre acımadı içim. Aşmışım bişeyleri, iyileşmişim işte. Şimdi sadece canım istediğinde konuşabileceğim biri gibi. Zaten 1 2kere konuştuk sonrası sessizlik. İyide oldu :)
Bilmiyorum günlük bozuntusu.
İyiyim yani birkaç sene göz önüne alınırsa son bikaç haftadır mukemmelim hatta :)

Yada kendimi kandırıyorum bilmiyorum. Aslında bunları anlatmak için gelmemiştim ama yine de iyi geldi sana yazmak.
Seviyorum seni iyikide varsın.

06.34

Geri