Tamam geldimi butun olumsuzluklar ust uste geliyor. Tamam dayanacak ne guc ne ruh kaliyor. Tamam dunya sadece dertlerden ibaret gibi oldugu oluyor(bunu bizzat yasayanlardanim.) Ama emin ol dua sabir ve şükür her zaman insanı rahatlatıyor. Ve umudu asla ve asla kaybetmeden tekrar tekrar ayaga kalkiyorsun. Yeri geliyor gulen yuz oluyorsun icin kan agladada yeri geliyor mutlu huzurlu oluyorsun moral tabanda olsada ama nihayetinde o birgün geliyor ve o kara gunlerin uzerine cekiyorsun bir kalem. Daha emin adimlarla atiyorsun huzura dogru adimlarini. Ve insallah sende oyle olacaksin Can Gülüm. Unutma sabır ve dua. Ve bir oneri kendini kapatma insan insanin acisini alir. Paylasmazsan acin sende kalir ve seni zehirler
Can ablam hepsinin farkındayım bilincindeyim kendimi kör bir kuyuyada atmıyorum , elbet birgün yüzüm gülecek herşey yoluna girecek biliyorum ama sanki hiç gelmeyecekmiş gibi hissediyorum.
birgun mü bir hafta bir ay bir yıl 10yıl 15 20 ? ne zaman ???
Yavas yavas azalıyor içim ruhumdaki yaralarla tükene tükene daha nasıl devam edicem bilmiyorum ki.
İçimdeki eksiklerle o gün geldiğinde ne kadar mutlu olabilcem?
Ya yetmezse?
Şimdi dilendiğim ufacık bir ışık o gün geldiğinde yetmezse ?
Hani ne kadar beklersen göreceğin şeyde okadar büyük gelecek sanırsın ya geldiğinde ise yetmez.
Ne bileyim şimdi muhtaç olduğum ufacık bir iyi'lik ilerde parçalarımı toplayabilirmi ? Bilemiyorum işte.
Yemin ederim çabalıyorum ama içimden gelmiyor. Robotlaştım iyice işe git eve gel uyu uyan işe git eve gel.
Neye ihtiyacım var bilmiyorum. Başka yer mi? Başka insanlar mı? napcagımı bilmiyorum.
Hep bir mucize olsun diyorum. Bekliyorum bekliyorum bekliyorum...
Daha nekadar beklıcm. Biri çıksa dese su kadar tamam derim sabredicem bklıcem.
Ama ne kimse bilebilir Allahtan başka nede ben artık sabredebilirim.
Aslında sabretmemekte değil bu vazgeçmek sanırım.
Okadar alışmışımki bgün ki inanmıyorum ama birgün gerçekten o gün geldiğinde,
Oh be haketmiştim zaten ben bunu artık herşey daha güzel bile diyemeyeceğim.
İçim ölü benim artık sanırım.
Yeşerecekmi çiceklerim bilmiyorum ama gerçektn artık vazgeçtim.
Belli mi olur yahu saatine denk gelmesi yeterli
Bendeki bu şansla