r0se Forum Onuru Özel üye 7 Eyl 2017 #201 Ella dediki: Senden baskasi yakalayamaz zaten canisi.asdfghjk anlicani tahmin etmistim hahahahah Genişletmek için tıklayın... süperdi yalnız helal sana zeki insan
Ella dediki: Senden baskasi yakalayamaz zaten canisi.asdfghjk anlicani tahmin etmistim hahahahah Genişletmek için tıklayın... süperdi yalnız helal sana zeki insan
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 7 Eyl 2017 #202 Kavga edecekseniz ayırabilirim Ama karşılıksız olmaz 50 konu diyorum.
Ella Katılımcı 7 Eyl 2017 #203 Absent dediki: süperdi yalnız helal sana zeki insan Genişletmek için tıklayın... Saol canim herzaman ki halim.
Absent dediki: süperdi yalnız helal sana zeki insan Genişletmek için tıklayın... Saol canim herzaman ki halim.
r0se Forum Onuru Özel üye 7 Eyl 2017 #204 YoRuMSuZ dediki: Kavga edecekseniz ayırabilirim Ama karşılıksız olmaz 50 konu diyorum. Genişletmek için tıklayın... Biz ve kavga olur şey değil. Bir kere tartıştık ondada akşama kadar dayanamadık bile konuştuk Bizi hiç bir kavga ayıramaz
YoRuMSuZ dediki: Kavga edecekseniz ayırabilirim Ama karşılıksız olmaz 50 konu diyorum. Genişletmek için tıklayın... Biz ve kavga olur şey değil. Bir kere tartıştık ondada akşama kadar dayanamadık bile konuştuk Bizi hiç bir kavga ayıramaz
Ella Katılımcı 7 Eyl 2017 #205 YoRuMSuZ dediki: Kavga edecekseniz ayırabilirim Ama karşılıksız olmaz 50 konu diyorum. Genişletmek için tıklayın... Konu acmak ve ben? Sen onu absente soyle. O benden de bos biri
YoRuMSuZ dediki: Kavga edecekseniz ayırabilirim Ama karşılıksız olmaz 50 konu diyorum. Genişletmek için tıklayın... Konu acmak ve ben? Sen onu absente soyle. O benden de bos biri
r0se Forum Onuru Özel üye 7 Eyl 2017 #207 YoRuMSuZ dediki: öneriyorum Elimde tek silah bu Genişletmek için tıklayın... ben için çalışmam biliyorsun beni Rüşvetle iş yapmam
YoRuMSuZ dediki: öneriyorum Elimde tek silah bu Genişletmek için tıklayın... ben için çalışmam biliyorsun beni Rüşvetle iş yapmam
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 7 Eyl 2017 #208 Absent dediki: ben için çalışmam biliyorsun beni Rüşvetle iş yapmam Genişletmek için tıklayın... Ben seni bilirim işine gelmezse hiç bir güç seni harekete geçiremez
Absent dediki: ben için çalışmam biliyorsun beni Rüşvetle iş yapmam Genişletmek için tıklayın... Ben seni bilirim işine gelmezse hiç bir güç seni harekete geçiremez
Ella Katılımcı 7 Eyl 2017 #209 Absent dediki: ben için çalışmam biliyorsun beni Rüşvetle iş yapmam Genişletmek için tıklayın... Aslinda ben yaparim @YoRuMSuZ ama isime yaramayan rusvetlerede goz yummam
Absent dediki: ben için çalışmam biliyorsun beni Rüşvetle iş yapmam Genişletmek için tıklayın... Aslinda ben yaparim @YoRuMSuZ ama isime yaramayan rusvetlerede goz yummam
r0se Forum Onuru Özel üye 7 Eyl 2017 #210 YoRuMSuZ dediki: Ben seni bilirim işine gelmezse hiç bir güç seni harekete geçiremez Genişletmek için tıklayın... Benle iyi geçinilirse çok tatlı oluyorum onun dışında elim ayağım çekilir
YoRuMSuZ dediki: Ben seni bilirim işine gelmezse hiç bir güç seni harekete geçiremez Genişletmek için tıklayın... Benle iyi geçinilirse çok tatlı oluyorum onun dışında elim ayağım çekilir