792019
Nasıl yorgunum nasıl uykum var anlatamam.
Hışırım çıktı o ne demekse artık
Ama keyfim yerinde. Onca alışveriş çılgınlığından sonra nasıl bu enerjiyi koruyabiliyordum anlamış değilim.
Özellikle bu kadar açken
K.Atatürk tşortu aldım bilmem kaçıncı ama çokzel dayanamadım
Abime de aldım .
Bir sürü para yedik geldik valla. Bari karınımız doyaydı
yolda gelirken bunu dedik.
Ama alışveriş merkezinden çıkana kadar ikimizde aç değildik. Çıktığımız anda acıktık nasıl olduysa
Yok klavyesiymiş yok mouse muş yok kulaklıkmış.
Ben olsam o kadar para vermem bu kadar ıvır zıvıra ama dinlemedi adam beni sanki internet cafe işletiyor .
Cafe işletsende bu kadar para verilmez bence.
Bir oyun sevdasına kazandığı parayı da nereye yatırdı aman banane benden mi çıktı sanki
Bende sonunda bir mouse alarak sonunda internet e kapağı attım
Evet mouse olmadan laptop kullanamıyorum napayım. Bence çok zor oluyor ve çok sıkıcı.
Telefonu da bence ondan kullanmıyorum
Zaten faturasıza geçtiğimden beri Tl felanda yüklemedim nasılsa kullanmıyorum.
Herşey whatsappta var zaten arama , msjlaşma felan. Ne gerek var.
İnternette evde var zaten. Mesela bugun full dışardaydm bir kere aldım elime telefonu ondada sinema saatlerine bakmak için. Ama girmedik yarın gideceğiz sanırım.
Bu yorgunlukla bir de bangır bangır filmi kaldıramam öğlende yemek yapmıştım ama canım şuan yemek istemiyor nedense açım da ama işte aman neyse. Uyusammı biraz ne etsem bilemedim.
Yapacak işte yok ne bulaşık ne çamaşır. Aaa kahve içmedim ben bugun ahhh yaa ben diyorum neden şapşal gibiyim
Koşuşturma arasında unutmuşum ne büyük kayıp!!!
En iyisi bir kahve yapıp, bir kitap okumak. He kitapta aldım bir sürü söylemeyi unutmuşum
Yani bu benim için gayet doğal bir süreç oldugundan herhalde , yazma gereği duymamışım.
Keşke aynı anda hepsini okuyabilsem nasıl güzeller ya . Bir günde bi kitap bitiren bir insan olarak hepsini içime sokasım var. Ben acaba bir kitapçı koca mı bulsam
Bence de
bedavaya gelir
Zira benim okuduğum kitaplarla bir kitapçı dükkanı açılabilir
Bence adam bana kitap almaktan , aylık kitap harcamalarımdan beni anında boşar en iyisi kitapçı bir beyleeennn münasip bir evlilik şaapmam
Neyse yeter bu kadar döktüm içimi toplarsın
Bay.