yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 14 Şbt 2013 #206 LeyL-i Matem dediki: Naber kıız derim Genişletmek için tıklayın... heeeç iyidir senden nbr derim bende
LeyL-i Matem dediki: Naber kıız derim Genişletmek için tıklayın... heeeç iyidir senden nbr derim bende
P Papatya V.I.P V.I.P 14 Şbt 2013 #207 yaren* dediki: heeeç iyidir senden nbr derim bende Genişletmek için tıklayın... Bende iyiyim beni mi takip ediyorsun derim bende
yaren* dediki: heeeç iyidir senden nbr derim bende Genişletmek için tıklayın... Bende iyiyim beni mi takip ediyorsun derim bende
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 14 Şbt 2013 #208 LeyL-i Matem dediki: Bende iyiyim beni mi takip ediyorsun derim bende Genişletmek için tıklayın... he ediyorum sakıncasımı var derim
LeyL-i Matem dediki: Bende iyiyim beni mi takip ediyorsun derim bende Genişletmek için tıklayın... he ediyorum sakıncasımı var derim
Sürgün Sevdam Özel Üye Özel üye 14 Şbt 2013 #209 Özür dilerim vaktinizi aliyorum ama hafizami az daha zorlasam bulacam kesinlikle hic yabanci degilsiniz )
Özür dilerim vaktinizi aliyorum ama hafizami az daha zorlasam bulacam kesinlikle hic yabanci degilsiniz )
P Papatya V.I.P V.I.P 14 Şbt 2013 #210 yaren* dediki: he ediyorum sakıncasımı var derim Genişletmek için tıklayın... Estağfirullah