HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 14 Şbt 2013 #211 Avatarını görürsem selam veririm , naslsın derim... Kendisini görmediğim için teknik açıdan tanımam imkansız
Avatarını görürsem selam veririm , naslsın derim... Kendisini görmediğim için teknik açıdan tanımam imkansız
Sürgün Sevdam Özel Üye Özel üye 14 Şbt 2013 #212 ya pardon sizi simdi kesin taniyacam size bir soru sorsam bir forumda üyemisiniz ? )) ( sanane deyip daliyormus )
ya pardon sizi simdi kesin taniyacam size bir soru sorsam bir forumda üyemisiniz ? )) ( sanane deyip daliyormus )
Sürgün Sevdam Özel Üye Özel üye 14 Şbt 2013 #213 ehhh kisi sabretip evet der devam ederim hangisi cerez der tabi yaaaa niciniz )) ( olur nufus kagidinida cikarayim ) ))))))
ehhh kisi sabretip evet der devam ederim hangisi cerez der tabi yaaaa niciniz )) ( olur nufus kagidinida cikarayim ) ))))))
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 21 Şbt 2013 #216 Sıkı rakip, bende der, selam verirdim. O anlar
-araz- EYVALLAH... V.I.P 21 Şbt 2013 #217 alemdar dediki: Sıkı rakip, bende der, selam verirdim. O anlar Genişletmek için tıklayın... allah senı ne etmesın alemdar abi güldürdün benı heee yolda bile bende demeden duramıyosun en son sen almıstın ama sımdı bende derım
alemdar dediki: Sıkı rakip, bende der, selam verirdim. O anlar Genişletmek için tıklayın... allah senı ne etmesın alemdar abi güldürdün benı heee yolda bile bende demeden duramıyosun en son sen almıstın ama sımdı bende derım
HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 21 Şbt 2013 #218 Kesin gorurum onu o bizim yollardan gecip duruyor Hadi gel bir yerde oturalim konusalim derim
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 21 Şbt 2013 #220 -araz- dediki: bi kahve Genişletmek için tıklayın... Bi kahve derim... Ve şiirane bir sohbetin kapısını aralardık...
-araz- dediki: bi kahve Genişletmek için tıklayın... Bi kahve derim... Ve şiirane bir sohbetin kapısını aralardık...