Yapar Mısın? Yapmaz Mısın?

birksç uzun bir süre sanki ama bir ay ideal özel anlara set koyacağı için insanı düşündürür ama bir ay çok memnun edici olur mutlu olacağı için hem siz mutlu olursunuz hem istediğiniz zor kabul ettireceği olayları genellile bu zamanlarda kabul ett,rmke gerekir çaktırmadan ama kullanıyormuş gibi değil:):):):): çok çakallıııııııım:):):):):):):):)) bekle beni gelecek

düşünün ki nişanlısınız ve babası çok koruyuvcu ve muhafazakar kızının nişanlsıyla tek başına dolaşmasını hatta aynı evde kalmasını bile istemiyor kızını sizinle evleniveye yada 3 ay boyunca dolaştırmamaya karar verdi. ama bu da sizin sinileriniz geriyor haklı olduğunu da düşüne bilirsiniz ve kız arkadaşınızla bu gerlimden dolyı kçük bir şeyden ötürü tartıştınız tartışamyı devam etiririmisniz ettirmemisniz ama gerilimi düşünerek cevapşayın??????????????????

içki, en azından bagımlılık yapmıyor

eski sevgilin seni aldattı fakat daha sonra pişman olduğunu söyleyip aradı,gerekli cevabı verip kapatır mısın yoksa dönüp intikam mı alırsın

gerekli cevabı verip kapatırım intikam bana göre değil

eşin ayaklarını uzatmış çok yoruldum şu çoraplarımı çıkarıp ayaklarımı yıkar mısın diyor? yıkar mısın?

yıkamam yaaaaaa çok geçerli bir neden lazım o da benimkini yıkamasın :)

sevgilinin msn sini açtın ve bir kız msnsi hoşgeldin bitanem yazdı sinirini kızdan mı çıkarırsın sevgilinden mi :)

sadece hoşgeldin bitanem yazısına sinirlenmem yanlış olur heralde ama gerçekten ters bir şeyler varsa sevgilimden çıkarırım hemde kötü çıkar

evlilik yıldönümünüz ve eşiniz bunu unuttu hiçbirşey olmamış gibi hayatınıza devam mı edersiniz yoksa aranızda soğuk rüzgarlar mı eser?

Valla bişey olmamış gibi davranmam gönlümü alana kadar tribimi atarım :D

En yakın arkadaşınıza aşık oldunuz,bunu ona belli eder misniz yoksa bişey olmamış gibi hayatınıza devam mı edersiniz

not: bu arada ben hoşgeldin bitanem yazısına bile kıyametleri koparabilirim :D

en yakın arkadaşıma aşık olmam çünkü ona o gözle bakmam, tutki böle bir durumla karşı karşıya geldim onu kaybetmeyi göze alamazdım ve kendi içimde yaşardım kendisine hiçbirşey belli etmezdim:(

uzun zamandır biriyle flört ediyosunuz herşey yolunda birbiriniz için yaratıldıgınızı düşünüyorsunuz ve artık hiç bir anı yanlız geçirmek istemiyorsunuz.Ve ailenizle birlikte yemekge çıkıyorsunuz tabi bu yemek sevdiğiniz kişiyle ailenizinde ilk tanıştıgı an olucak fakat aileniz delikanlıdan pek hoşlanmadı ve brilikteliğinizi onaylamıyor:( ilişkinizi aileniz desteklemediği için bir kalemde siler atarmısınız yoksa ailenize sevdiğiniz insanı daha iyi tanıması için zamanmı vermesini isterdiniz?

tabi ki tanımaları için fırsat verirdim,seviyorsam ve mutlu olacağıma inanıyorsam ailemi de razı ederdim silmem yani

kalabalık bir arkadaş ortamında sevgilinizin başka bir kız veya erkekle ilgilendiğini farkettiniz. onu hemen ortamdan uzaklaştırırmısınız yoksa o an bişey yokmuş gibi davranıp hesabını sonra mı sorarsınız

Geri