@felsefe_mi senin yerinde olsam diyorum şimdi en azından kendi dağıttıklarımı toplardım
Bi gün bile dağınık olamamak çok vahim bişey benim açımdan
Çalışırken bile yatağımı annem değil hep kendim toplayıp öyle işe gitmişimdir
Hakkını yemim şimdi kadıncağızın kahvaltısız göndermezdi işe Göndermez dediysem yemiyecek olsan bile o kahvaltı bitecek yoksa işe falan gidemezsin kapı kilitlenir
Her insan bulunduğu durumdan şikayetçi oluyor haliyle zaman zaman bi süre sonra monotonlaşıyor aynı şeyleri yapmak
Aynı yollar, aynı rutin işler vs vs..
Bazen galiba hayatı çılgınca yaşamak gerek yapabilene tabi
Selam günlükçüğüm...
Şu ara acayip derece de Esra Erol ile evlen benimle programına takmış durumdayım... (Programın adı tam bu olmayabilir de anladın sen beni işte) Şu güne kadar neden izlemedim diye hayıflanıyorum bile. Yaa boşuna bunca yıl komedi filmlerine para dökmüşüm cidden. Tam yurdum insanı. Gülmekten ölüyorum izlerken. Hele aday/adayiye adaylarına sorulan "neden ben?" sorusu yok mu Yeminle bitiriyor beni. Hayatımda hiç bir insana sormadım neden ben diye. ama yeminle kararlıyım bundan sonra soracağım ilk soru "Neden ben?" olacak.... Biliyorum bu sorudan sonra adam pılını pırtısını toplayıp tıpışşşş... Ama soracam ulen inat ettim
Heee adam demişken günlük... Bugün bir cillop gördüm Halinden tavrından memur olduğunu algılayabildiğim kişilik öküzane bir havayla önümdeki tavuğu yerken karşı masama oturdu. Ayhh toparlayayım kendimi derken, anacımmm bende bir kibarlık, bir kibarlık... Yeminle önüme 75 parça kaşık çatal bıçak takımı verseler hepsinin işlevini bilecek kadar İstanbul hanfendisine bağladım... Hep şu soruyu sorarız ya yanımızdaki kız arkadaşlarımıza... "Şiişt baksana, o da bana bakıyor mu? " ... Ama maalesef yanımda kimse olmadığı için iş başa düştü... Garson o an gelse üzerine tatlı alır mısınız? hee olur... 1 tatlı daha oda olur, ya 1 tane daha... Diye diye lokantanın tüm hesabını bana kitleyebilirdi... Her neyse... Sonunda baktım ki bizim cillopta bana bakıyor (Tabi şu kıza bak deli mi, lan akşam akşam bu nereden karşıma çıktı" vs. amacıyla da bakıyor olabilir... Ama cıks... Sonunda kem talihimi yendim bee falan diye kendi kendime gereksiz bir totoş kaldırma işleminde sonra... Baktım masanın altında bir şeylerle uğraşıyor... ama o an doktora tezimi tamamladım yeminle... Acaba kağıda bir şey yazıp mı gönderecek? Yok canım daha neler.. Saat 4 olmasına rağmen bir tek ben ve o varım lokantada... Tamam buldum telefonu numaramı isteyecek... Yok bee kazık kadar adam ergen ergen yapmaz öyle şey falan diye beynimin sol lobunda ne tilkiler cirit atıyor anlatamam... Veeee Öfff o talihsiz an Yere bir yuvarlak cisim yuvarlandı... Yüzük mü lan o? Has..... Garson bey hesabı alabilir miyim?
Çıktıntan sonra iyi saydırdım ama... Pislik herif, zaten tipsizdi hayvan, madem nişanlı ve/veya evlisin ne sağına soluna bakıyorsun... vesaire vesaire... Vallahi gıcık oldum ama... Hayatta tarzım olmayan işlere bulaşmam abi... Ama kız her kimse üzüldüm.. Yazık sadakatli bir sevgilisi var sanıyor... Gelde sev ulan bu erkek milletini... Yeminle sonunda karşı cinse soğuyacağım haaa. Hemcinslerim en azından sadık
Neysee günlük... Sen doğru olanı yaptın dediğini duydum bile
Azıcık bir yerlere bir şeyler karalamak veya en azından saçmalamak sanırım iyi gelecek.
Bu günlerde en çok duyduğum laf her nedense "Duygusuzsun" kelimesi oluyor. Hani insan kendi kendine bunu derken iyidir de birisinin size çıkıp şap diye yüzünüze vurması hiç iyi olmuyormuş. Dün tam buradan çıktıktan sonra azcıkta face.e bakayım derken annaaaa bizim kızda oradaymış. Ehh üniversite yıllarının hatırına bir selam çakayım dedim ki elim kırılaydı demeseydim. Yine dertli bir insan... Öff pöff çok sıkıcı... Anlattı da anlattı... Birini sevmiş, şöyle olmuş böyle olmuş vesaire... Geceninde insana çöktürdüğü uyku sebebi ile sürekli kendimi onaylamacı başı gibi hissettim... "Hıı, evet, haklısın, hııı evet, haklısın".... Acaba 5 dakikayı bir bunları yazsam gerçekten dinlediğimi sanır mı... Neyse efemmmm... Sonunda öğrendim ki vatandaşın ölüp bittiği herif, bildiğimiz internet ttnet kablosu aşkıymış... Ne yani ben 2 saattir olmayan bir aşkı mı dinledim? Hıı, evet, haklısın canım üçlemesinden sonra "Amann boşver kızım, pc.ne virüs bulaşmış format at geçer" dedim ki... Vuuuv!!! o muhteşem söz geldi.. "Ne kadar duygusuzsun yaa"... Yani sanal işte neyini ciddiye alıyorsun ki? Hey Allahım ya. Tepkilerini bilmediğin birini sevmek? İşte bunu anlayamıyorum... Sabah kuzenle konuşurken kardeşini anlatıyordu. Sanırım ayrılacaklar vesaire vesaire... Bendeki tepki aynı... Aman hayırlısı olmazsa başka kız ne var yani? Vee yine o söz... "Kızım sen de benden daha duygusuzsun ha!"... Ehh neyse en azından burada karşı taraf kendini de işin içine katarak bir kıyaslama yaptı... Bu hafta da sanırım o muhteşem "Duygusuzsun" u 7 8 kere duydum... Artık kuzen son nokta dedim... Gerçekten duygusuz muyum düşüncesiyle yemek yaparken son anda duyduğum telefona baktım ki birinde 6 diğerinde 4 cevapsız arama... Hey allahım aradım pederi ses telaşlı, bir şeyin mi var? Yoo sadece duymadım derken meğerse Rize'de deprem olmuş merak edip aramışlar falan bende abartmayın derken sende ne kadar duygusuzsun merak ettikten sonra artık cidden düşünme vaktim geldi ya...
Allah'ım ben gerçekten duygusuz muyum? Yoksa sadece toplumun duygu yüklediği şeyler bende duyguya yol açmıyor mu? Duygu değerim toplumun değerlerinden daha mı farklı bilemiyorum. Ama şapşap insanlarda tokat gibi neden bu hafta hep bu sözcüğü söyledi ki? Bu kadar insan yanılıyor olamaz değil mi?
Ben duygusuzun tekiyim yaaa
Öff pöfff... Mırınnn kırınnnn
Yani saat saçma sapan bir sanal aşkı dinleyen herkes gibi duygusuzum..
aman bilmiyorum.. Millet her şeyi bu kadar ciddiye aldığına göre evet evet duygusuzum ben
Yani saat saçma sapan bir sanal aşkı dinleyen herkes gibi duygusuzum..
aman bilmiyorum.. Millet her şeyi bu kadar ciddiye aldığına göre evet evet duygusuzum ben