Deli Kızın Hikayesi

Ya boyle zamnlarda keske bnde ogretmen olsaydim bmm de bit gunum olsaydi fiyorum...ni ozrl gunum bile yok:(

Gununuz kutlu olsun..haydi horona...

Gitmeden mütevellit bir karalayayım dedim seni :) "mütevellit nerden çıktıysa bülent ersoya da rastlamadım ama =BB
Neyse günlük...
Bugün güzel bir gündü. Bir alışveriş yapayım diye evden sol ayağımı attım ki, komşular apartman temizliğine çıkmıştı. Kova kova su verirken komşularıma birden apartman kavgası başladı :) Seviyorum bu apartman kavgalarını. Sorun şöyle ki, tam benim 2 üst katımda oturan teyzecik pintilik edip 2 3 kova suyu esirgemiş ki tüm kavga bundan mütevellit :P çıktı :) Üst komşum derdini bana anlatıyor ama hani aslında "Bak kızım sana söylüyorum" 3. kat sen dinle demek istiyor mesajında. Teyzemin içine mahsun kırmızıgül kaçmış gibi sosyal mesaj verirken yan dairemdeki teyzenin de kapıyı açmasıyla etraf müthiş şenlendi. Üst kat teyzem bir küfür etti ki, hala gülüyorum :) Söyleyemeyeceğim günlük +25lik bir küfürdü :) Kova kova su verme işlemi bittikten sonra alışverişe sonunda çıktım. Ya ilginç tipleri üzerime çekiyorum ya da atalarımızın dediği gibi "Deli deliyi dakka da..." Efenim her şey birikmiş bir sürü saçma evrakları dosyalamak için kırtasiyeye adım atmamla başladı. 2 tane amca 2 3 hafta önce Ben bilmem eşim bilir adlı tv programına çıkan Trabzonlu birini konuşuyorlardı ki tamda muhabbetin üzerine denk geldim. Ve hatta o haftayı izlemiştim. Çocuk arabayı çekip yarışmacı olmaya hak kazandığında "Biz Trabzon ekmeği yiyoruz..." diye bir böbürlenmişti. Sonuç efenim Tırt... alamadılar aracı ve amcalar da onu konuşuyor...
Yorum 1 : "Hee Tirabzonlu uşak yağdu, gürledu, ne yaptu? Birde tirabzon ekmeğu yeddum dedu gaybana...
Yorum 2 : Yok da... O kesun cdo.lu ekmektur... :) Giydu topuklularuda daa... Yakuşur mu erkek adama :)
Tabii haklı amcalar... Ben de verdim biraz gazı... Amcalar tam coştu :)
Sonuç olarak efenim 3 dakikada alacağım dosya bana yarım saate patladı :) ama şikayetçi miyim? Asla.. :)
Her günümüz böyle şen geçsin günlükçüğüm...

Maria sabah gözlerini açtığında yaklaşık 5 dakika kadar yatakta keyf uykusu yaptıktan sonra gözlerini mutlu bir sabaha açtı. Yağan yağmur, hafif sisli hava sanki ona bir şeyler anımsatıyordu. Her sabah ki rutin işlerini yapacaktı bu sabahta. Aynaya baktığında biraz yaşlandığını hissederek yavaşça yüzünü yıkadı. Her zaman ki gibi diş macununa tam ortasından basarak rutin işlerini bir bir tamaladı ve daha sonra yavaş yavaş hazırlandıktan sonra, akşamdan ne giyeceğini bir kenara ayıran Maria üzerini giydikten sonra mutfağa doğru yöneldi. Sabah kahvaltısından sonra güzel bir kahve yapıp keyf sigarasını içip evden çıkacaktı....

Yalan abi... Türkiye'de yaşıyorsanız işte bu kocaman bir masal, bir hikaye, bir romandır... Türk insanı böyle uyanmaz... Mesela ahmet uyanır ananı ... geç kaldım diyerek kot tişört ne bulursa üzerine geçirip evden adeta uçar, Naciye kızımız bir yandan dişlerini fırçalarken diğer yandan gözüne kalem çekip, bir yandan da sevgilisine mesaj atar...

Hep böyle romanlardaki gibi uyanmak istemişimdir ama Ah biz Türkler... Koştur koştur evde deli dana gibi gezerken ohh be 10 dk daha var sigara içeyim derken pat bir telefon... Hani böyle pinti tipler vardır ya 5 yıllık söyleyeceklerini 30 saniyelik telefon konuşmasına sığdırırlar... Alooo hocambizdurkyzsenibekliyoruzneredekaldınnezamangelecengelecekmisin5dakika lölölölölölölölölölöl........... Relax... evet 2 dakikaya duraktayım.... Abi liralarına kıyamıyorsan çağrı at, ödemeli ara ne bileyim dumanla haber gönder daha anlaşılır olur yahu... Erken çıkayım telaşı yüzünden sigarayı söndürürken masa örtüsüne düştü, pisliğin biri olduğum için elimdeki kahveyle sigarayı söndürüp evden uçarcasına çıktım... Geldiğimde temizlenmeyi bekleyen bir masa örtüm bana göz kırpıyordu :(
Off hayat offf 1 tane sinek uyutadı ki uykumuzu alıp evden düzgün bir kafayla çıkalım.. Keşke günün uğursuzluğu burada bitse... Gözüme kestirdiğim kazağı birisi almış... Yemin ediyorum bak karşıma çıkan alan her kimsen... Seni her an öldürebilirim... Gün boyu ergenlerin 21 aralık esprileri de cabası... İmzalanacaklar listesi bana gülümsüyor, öğrenciye kitap getirecem diye söz vermişim (Ne ara dedim? Vallahi yaşlandı
m ben), Pislik bir araba üzerime su sıçrattı, offffff neyse günü tekrar yaşıyor gibiyim... Öyle işte sevgili günlükcüüüüm :P

Girişi görünce bir ara içine danielle steel falan kaçtı sandım ..Yalnız sende de ne cevher varmış felsefe kitap yazarsan şaşırmayacağım :) elimdeki kahveye sigarayı basmak bunu bir ben yapıyorum sanıyordum :)

Girişi görünce bir ara içine danielle steel falan kaçtı sandım ..Yalnız sende de ne cevher varmış felsefe kitap yazarsan şaşırmayacağım :) elimdeki kahveye sigarayı basmak bunu bir ben yapıyorum sanıyordum :)

Şu ara kitap yazıp hayatımın geri kalanını içeride geçirmek istemem ;)
Ben de sadece öyle bir psiliği ben yaptım sanmıştım ya :) Vallahi tek olmadığımı bilmek güzelmiş :D

Geri