Deli Kızın Hikayesi

Var ya son bir kaç aylık ruh halim bu kadar güzel özetlenemezdi keşke ben de bi cesaret hayalimin peşinden gidebilsem.. İnşallah istediğin gibi gider her şey :)

Bilmem :D

Mevzu her neyse arkandayım hep başkaları için yaşamaya zorlandığımız bir toplumda yapabiliyorsan hayallerinden vazgeçme :)

Yok hep destek tam desteği aldım da... Bak şimdi yanlış anlaşılmasın ama cinsiyetimle ilgili bir karar değil :)
Sadece hayatta olmak istediğim noktayla ilgili dava... Mevzu uzun yani ama yanlışlıklara da mahal vermeyeyim :)
Destek için sağol ;;)

Var ya son bir kaç aylık ruh halim bu kadar güzel özetlenemezdi keşke ben de bi cesaret hayalimin peşinden gidebilsem.. İnşallah istediğin gibi gider her şey :)

Bence sende cesaretini topla derim... Hayata 1 kere geliyoruz sonuçta... Nasıl mutlu oluyorsak öyle yaşamalıyız...
Seninde her şey gönlünce olsun ama çevreyi takma derim... Şu an bana deli diyenlerle 10 yıl sonra, müthiş bir mekanda çok güzel hesaplaşacağım :)

Yok hep destek tam desteği aldım da... Bak şimdi yanlış anlaşılmasın ama cinsiyetimle ilgili bir karar değil :)
Sadece hayatta olmak istediğim noktayla ilgili dava... Mevzu uzun yani ama yanlışlıklara da mahal vermeyeyim :)
Destek için sağol ;;)

O işin esprisiydi zaten .Ben okurken mesleğin ile ilgili bir karar olduğunu düşündüm nedense :))

Senin adına sevindim canım:)
Umarım hepimiz hayallerimizin peşinden gitme cesaretini gösterir..
Gerçi benden geçti artık.. Hayatın akışına, götürdüğü yere doğru gidiyoruz
Senin hayatı peşinden sürüklemen bu yoldaki azmin takdire şayan :)
Annenin ellerinden öpesim geldi bu konuda sana destek olduğu için:)

Bence sende cesaretini topla derim... Hayata 1 kere geliyoruz sonuçta... Nasıl mutlu oluyorsak öyle yaşamalıyız...
Seninde her şey gönlünce olsun ama çevreyi takma derim... Şu an bana deli diyenlerle 10 yıl sonra, müthiş bir mekanda çok güzel hesaplaşacağım :)

Bunca yıllık emekten sonra her şeyi bi kenara bırakmak ve sonu olmayan bi yola girmek.. Çevreyi zaten geçtim de inşallah benim ailem de senin ki gibi destek olur yoksa zor iş.. Ama dediğin gibi hayata da bir kere geliyoruz.

Senin adına sevindim canım:)
Umarım hepimiz hayallerimizin peşinden gitme cesaretini gösterir..
Gerçi benden geçti artık.. Hayatın akışına, götürdüğü yere doğru gidiyoruz
Senin hayatı peşinden sürüklemen bu yoldaki azmin takdire şayan :)
Annenin ellerinden öpesim geldi bu konuda sana destek olduğu için:)

Çok sağol zeynocum ama bence geç değildir hiçbir şey için...
Yıllarca bende hep geçti bizden dedim ama sen adım atınca hayat sana süper yardım ediyor...

Bunca yıllık emekten sonra her şeyi bi kenara bırakmak ve sonu olmayan bi yola girmek.. Çevreyi zaten geçtim de inşallah benim ailem de senin ki gibi destek olur yoksa zor iş.. Ama dediğin gibi hayata da bir kere geliyoruz.

Ben 17 yıllık eğitim hayatımı 7 yıl sonra çöpe atacağım sen ne emeği diyorsun canım? Yeter ki iste... Buna artık inanıyorum...
Önce nerede olmak istiyorsun? Sonra olmuş gibi yaşa... Seni bulacağından eminim ;;)

Uyumadan bir karalayayım şekerim seni...
Ne diyor meşhur yaşam koçları : "Evrene atın bir sinyal..." Attım... Hatta kendimden o kadar emin attım ki seneye ben burada değilim, bir şey olacak gelmeyeceğim falan diye bayağı burada yaşamaktan vazgeçtim... Millet eş durumu yapacağım falan diye başladı bu sefer sevgilin var bize söylemiyorsun... Oldu şekerim... Bir bulursam takacam koluma sahil boyu tur atacam... Ne olur ne olmaz bilemem ama içimden bir ses seneye yokum diyor :) Bu da Acun'un yarışması gibi oldu ama neyse...
Sinyallere bazen hızlı yanıt alıyorum yaa, hissediyorum bunu... Pat diye istediğim şeyler önüme geldi şu aralar...
Kim bilir belkide o meşhur söz tutmuştur... "Beklemekte olduğun şey, ancak onu beklemeyi unuttuğunda gerçekleşir. Bu, evrenin sen bakarken soyunamıyorum deme şeklidir"... Sinyali gönderdim zaten gerisini de evren düşünsün :P
Neyse böyle fazla da kaptırmamak lazım... Bazen en iyisi her şeyi oluruna bırakmaktır...
Yıllardır aklımda olan bir projeyi sonunda hayata geçirmek için adımlarımı attım... Zaten her şeye ilk başlamak zormuş... Bir başladım gerisi de gelecek eminim ama şu bilgisayarda olan dökümanları birisi tam şu an okusa.... Yok yok okumasın :) Şu ara yarım yamalak cümlelerden kötü kötü anlamlar çıkarır...
"Ayy canım ben seni evlendin sanıyordum"... "İstersen sana benim sevgilimin bir arkadaşını yapayım"... Sen gel ilk cümlede resmen göm beni, içinden "Lan hala mı bekarsın" Erol Taş kahkahasını at sonra da ikinci cümlede toparlamaya çalış... Bir kere samimiyet yok bacım sende... "Ayy kız inan ki benimkinden çok daha iyi bir çocuk"... Oldu şekerim... Bak zaten alnımın ortasında da kocaman bir APTAL yazıyor... Seninkinden çok daha iyi bir çocuğu sen bana ellerinle sunacaksın? Kusura bakma ama bu beden 27 yıl kadın olarak yaşadı ve halada yaşamaya niyetli... Hemcinslerim kıskanç oluyor... Kim sevgilisinden daha iyi birini kendi elleriyle birisine yapar ki? Hele de tanıdığı birisine... Sonuçta ortam dörtlenecek abi... Sen bu sefer sürekli bir kıyaslama yapmayacak mısın hı?...
Külahımı veriyorum şekerim... Sen ona bol bol içini dökersin... Ama bu yalanı bir kadına değil ama erkeğe yutturabilirsin... O bile ilişkilerde biraz tecrübeliyse yemez ya neyse... Erkek milleti şimdi... Adlarına kesin yorum yapmayayım....
Zaten gören beni ilişki uzmanı sanacak ama yok anacım yıllardır bir halt falan... Ne varsa dil de bizimkisi... Millet gibi "Ayy ben çok namusluyum, babam izin vermez, annem kızar...." triplerinde akşama kadar eller havada yapanlardan olamadık.... Zaten bir bulayım var ya... Ben bilmem ki... Ayy sen seç... Ayy ben utanırım... Bağlıcam lan bu cümlelere... Bir de bunu deneyelim... Adamın suratına su döktük anlamadı... Belki.. Hı?? Bir umut :)
Aman her neyse... Yarın iş var ve gözlemlemem gereken çok şey var... Haydi bakalım bir adım dünyayı değiştirir....

Facede bana gelen oyun davetlerine sinir olan bir tip olarak, dün gelen bir davete "Eh bir bakayım" dememle, bunu yazmak arasında geçen sürece kendimi psikopata bağlamış durumdayım.
Dünden beri bir cinayet çözme merakıdır gidiyor. Hayır kötü etkileniyorum yani. Gece kesik parmaklar, kafalar gördüm ya rüyamda :(
Kimi entelektüel ablalarımız diyor ya " İnsan acı çekmeyi severmiş" diye... Vallahi de doğru. Beni bu kadar psikopata bağlayan bir oyunun neden peşinden gidiyorum ki? Ama insan da merak etmiyor değil yani... Kim şimdi adamı kesip küvete atan?? :)
Her ne ise... Yarından sonra hayatı Gülşen'e bağlayıp, yatcaz kalkcaz hooop ordayım moduna girerim...
ÖZledim seni çocukluğumun geçtiği şehir... 300bin yıl gibi geliyor bana, şu son 3 gün :) :)

Geri