çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 21 Arl 2024 #11 Oyumuz çerez foruma hayırlı olsun çaylar benden )
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 25 Arl 2024 #12 Oylama ne zaman bitecek. Ve merak ediyorum birinciyi
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Yarışma Birincisi Moderatör 25 Arl 2024 #14 Berabere olan ne kadar da çok var
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 25 Arl 2024 #15 Anket kapanma dönemi ayarlanmamış bugünden itibaren 5 gün olarak ayarladım, 30 Aralıkta anket kapanacak oy kullanmayanlar acele etmeliler.
Anket kapanma dönemi ayarlanmamış bugünden itibaren 5 gün olarak ayarladım, 30 Aralıkta anket kapanacak oy kullanmayanlar acele etmeliler.
eCeL Az insan çok huzur ! Özel üye 26 Arl 2024 #16 Oyumu kullandim herkese başarılar hepsi birbirinden güzel lâkin 2 tanesi başka güzel
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 31 Arl 2024 #19 5 numaralı resmin sahibi kim acaba hemen yarışma birincisi olarak işaretleyelim logoyu profile ekleyelim
5 numaralı resmin sahibi kim acaba hemen yarışma birincisi olarak işaretleyelim logoyu profile ekleyelim
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 31 Arl 2024 #20 ben hic birsey anlamadim ama ne ise ))))))) bu kadar hizli bir gelisme