Tatlı Cadı Beni siz delirttiniz… Özel üye Çarşamba - 23:44 #22 Yarışma sonucu 1. @Asi Kız tebrikler 2. Nazenin
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri Çarşamba - 23:47 #24 Teprikler @Asi Kız ve @nazenin ve güzel yarismayi düzenledigin icin sanada cok cok tesekkürler @Tatlı Cadı
Teprikler @Asi Kız ve @nazenin ve güzel yarismayi düzenledigin icin sanada cok cok tesekkürler @Tatlı Cadı
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Yarışma Birincisi Moderatör Çarşamba - 23:51 #25 Bu yarışmanın birincisi ben olacağım hiç şansınız yok arkadaşlar demiştim
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Yarışma Birincisi Moderatör Çarşamba - 23:51 #26 Teşekkür ederim
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Yarışma Birincisi Moderatör Çarşamba - 23:59 #28 Bende tebrik ediyorum ablacım @nazenin
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye Perşembe - 00:08 #29 Asi Kız dediki: Bende tebrik ediyorum ablacım @nazenin Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ederim canım
Asi Kız dediki: Bende tebrik ediyorum ablacım @nazenin Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ederim canım
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... Perşembe - 00:49 #30 Katılanları ve dereceye girenleri tebrik ediyorum, bir sonraki yarışmada birinciliğin en kuvvetli adayı ben olacağım
Katılanları ve dereceye girenleri tebrik ediyorum, bir sonraki yarışmada birinciliğin en kuvvetli adayı ben olacağım