Deli Kızın Hikayesi

Anne haklı ..Anneye hürmetler ..Hazır gitmişken de falcı Türkan ablaya da selamları mı ilet lütfen felsefemi :))

Türkan ablanın dedikleri tırt çıktı ya :(
Şuan başka birini önerdiler :) Bakalım

İyi tatiller şimdiden iyice dinlen ve çok güzel geçsin tatilin:) Gerçi ailenin yanında kötü geçmezki :)

Teşekkürler canım. Yok kötü geçmez eminim de hemen geçiyor o kötü :) Artık ne yapalım sonra da yaz tatilini sayarız :)

Reklamlarda temizlik yapan kadınlar idolüm ya. Ne kadar mesutlar. Sanki anası kadını temizlik yapsın diye doğurmuş. Saçlarını kuaföre yaptırıp, en güzel ojelerini sürüp ful makyajla temizlik yapmayı hep istemişimdir ama işte hayat reklam filmi gibi değil. Şimdi ben Mr Muscle'a dava açsam kazanır mıyım acaba? Harıl harıl ocağı temizlerken öyle içeri uçup gelen, üzülme falan diye teselli eden bir adam gelmedi :(
Hacı hacıyı Mekke'de, deli deliyi dakkada.... demiş atalar... Cinsler beni buluyorsa demek ki bende normal sayılmam ;;)
Elektrik ve su faturasını yatırayım da geldiğimde ışıkları yanmayan, suları akmayan sörvayvır adası eve gelmeyeyim dedim.
Zaten elektrik haddinden fazla gelmiş... Asabiyim... Hem de mazeretim var... Homurdana homurdana sırada bekliyorum arkamda bir kız telefonda konuşuyor... Yani sanırım kız için karşı tarafın ne dediği çok önemli değil... "Hee beğendim anne, hee hee hee beğendim anne...." saymayı unuttum ama inan abartmıyorum en az 30 kere bu lafı söylemiştir. Muhabbete laz böreğinden girdi (İlk kez karşılaşan herkesin tepki aynı "Aaa laz böreği tatlı mı :D") Sümela Manastırından çıktı... "Hee beğendim anne... Hee hee... Hee beğendim anne" :D Tabi o ses tonunu ve konuşma tarzını kazıdım kafama ;;) Böyle bir tarz yok abi ya :D Daha herkeslere anlatıp anlatıp gülecem :D Kötü müyüm, değilim ya :P
Güldük eğlendik derken nereden bilirdim ki ev temizliğinin beni bu kadar yoracağını...
45 yaş üstü, öğle kuşağını kek börekle taçlandıran ev hanımları gibi hissettim kendimi... "Ayy şekerim temiz olmak zor iş zor"...
"Ayy Necla hanımın evi neydi öyle, ıyy böcek gelmez ayol o eve"....
Harbiden de zor işmiş ama beh temiz olmak. Öldüm, bittim, kemiklerim sızlıyor... Bu beni 3 ay idare eder herhalde :D

@felsefe_mi sen yine iyisin ben hergün senin o söylediğin moddayım :D
O değil bizimkiler hala insafa gelip bulaşık makinası alamadı. Bulaşıklarıda makina yıkarsa biz ne işe yarayacakmışız felsefesindeler hala :D
Vee benim eller hergün suyun içinde durmaktan ninemin ellerine benzedi :P gerisini sen düşün :D

Adanaya gidince unutursun tüm dertleri :P

Düzenleyen yönetici:
@felsefe_mi sen yine iyisin ben hergün senin o söylediğin moddayım :D
O değil bizimkiler hala insafa gelip bulaşık makinası alamadı. Bulaşıklarıda makina yıkarsa biz ne işe yarayacakmışız felsefesindeler hala :D
Vee benim eller hergün suyun içinde durmaktan ninemin ellerine benzedi :P gerisini sen düşün :D

Adanaya gidince unutursun tüm dertleri :P

Zor iş temizlik saygı duyuyorum :D

Düzenleyen yönetici:
Bazı kişilerin artık gerçekten beyin ölümünün gerçekleştiğine inanıyorum. Espri 1 kere yapıldı mı komiktir. 2.de esprinin kalitesi ortaya çıkar ama 1453 kere aynı şeyi söylemek işin ishalini çıkarmaktır. Bir insan evladı her sabah aynı şeyi söyleyip, ilk defa söylemiş gibi güler mi ya ? İşte ben böyle bir tiple her sabah yaklaşık yarım saatlik bir yolu beraber gidiyorum. Yaşama sevincim diplerde yeminle. Biraz daha görürsem ki maalesef göreceğim tüm insanlardan soğuyabilirim. Halbuki üzeri kapalı bir şekilde komik olmadığını belirtmiştim. Üzeri kapalı kaç laf soktum hatırlamıyorum ama yok anacım arsız adam arsız...
Filmlerde bir sahneye hep özenmişimdir. Yorulan vatandaş böyle eve gelirde ayaklarını havaya diker şarkı mırıldanır falan... Çok sempatik bir sahne cidden... Bugün kocaman topuklular üzerinde 1 saat kesintisiz voleybol oynadıktan sonra işte kızım artık bu sahnenin başrolüne geçme vaktin dedim. Hayatımın başrolünde gayet mutluydum yaa televizyon gidene kadar :(Çanak anten çıktı mertlik bozuldu arkadaş... Milim kaysa yayın gidiyor... Yok yok bu işi beceririm dedim fırladım dama.. En fazla ne olabilir ki? Vida falan gevşemiştir... Şu apartmana asansör yapmayan şahsı iyi dileklerimle ana ana kaç kat çıktığımı saymadan dam sandığım bir yere girmemle tırsışlarım arasında geçen sürede tüm hayatım film şeridi gibi gözlerimin önünden akıverdi. Tek olmaz diyerek telefonla arkadaşımı evden çağırdım. (Uyanık evde durup yayının gelip gelmediğini söyleyecek. Yer miyim ben) Bir haşıııırtt diye sesle zıplamamız bir oldu ki, meğerse bildiğin dandik bir poşetmiş yahu... Damdan manzara da müthiş heee... sorunda vida gevşemesi çıktı ki değme keyfime... Zaten başka birşey çıksa hayatta beceremem...
Ne diyor Coca Cola... Bir düşünsen bulacaksın tam 1 milyon neden.... Şuan 1999dayım çok yol kattetmem lazım ama hayat güzel beee.... Helede son 1 gün iken ;;) :D

Uzun zaman olmuş ya azcık bir şeyler yazayım...
Tv.de bir haber gördüm.
-Tüm gün yerinizden kalkmak istemiyor musunuz? EVET
-Sabahları bir türlü uyanamıyor musunuz? EVET
-Uyansanızda kendinizi hep bir yorgun hissediyor musunuz? EVET
....
O zaman siz kış depresyonundasınızdır... Bende bugünlerde üzerimde bir mallık var diyordum ki nedenini sonunda buldum. Kış depresyonundayım veya ergen deyimiyle hacı fena deprişlerdeyim :P
Biz çocukken depresyon falan yoktu. Hiç depresyonum olmadı benim :( Hayatımda ilk kez depresyona giren bir insan olarak sevdim aslında bu işi. Ergenlerin neden hiç depresyondan çıkmadığını sanırım anladım. Abi herkese acayip gider yapabiliyorsun ya :D Var mı bundan daha zevkli bir şey. Kim olursa olsun şu günlerde feci gider yapıyorum. Bu kış depresyonundan en büyük nasibi sanırım bizim müdür aldı. Yazık biraz fazla bağırdım ama ne yapayım abi depresyon bu boru mu yani demi?
Depresyon falan bir yana da... Mahsun gibi güneşi görsek diyorum artık ya. Bulutlu hava falan da insanı depresyona sokuyor yahu. Gerçi kış depresyonunun asıl nedeniymiş zaten güneşi görememek... Neyse gelir bahar ayları...
Neyse yaa sıkıldım yazmaktan, deprişlerdeyim hacı, anla biraz :D

Geri