Deli Kızın Hikayesi

Hala kış depresyyonundayım günlükçüüm :(
Depresyonu götüreceğimize daha beter tetikledik. Yani yanında sevgilin yok a be deli kız ne gidersin elin romantik filmlerine...
Millet yanında sevgilisi öpüşük koklaşıyor, mal mal filme gülüyorum... Ama burada suç benim değil, millet sevişmekten gülmeye vakit bulamıyor ki... Kahretsin ya! Bu noktada mı kaybediyorum acaba? Film izlerken acayip konsantre oluyorum...
Amann zaten erkek milleti bitmiş ya. Alıcı gözüyle antenleri açtık ama yok abi yaa... Milletin beyin ölümü gerçekleşmiş, uzatmalara oynuyor. Takıntılarım var zaten şu hayatta...
Bilim adamlarının izinden gitmek bazen iyidir. Ne demişler efenim, alışveriş stres atar... evet evet attı... Mal mal 2 tane bluzu alıp gidiyordum kiiii yanımda bir cillop belirdi... Öksürük tıksırık derken daldı konuya...
-Galatasaralısınız herhalde
-??? (Nereden bildi acaba... Mal... Sarı kırmızı bluz almışım... Yok Beşiktaşlıyım da Galatasaraylı taklidi yapıyorum)
Hııı hooo... Siz de febelisiniz sanırım?... Cevap beklenen son olunca tıpıştım hemen... Zaten beyin ölümün gerçekleşmiş haydi alıp format atarım problem değil de takımı nabacaz? Dedim abi takıntılıyım ben... Febeli olmasın... (Gökhan Tepe hariç :D)
Off hayat offf... Yine isteklerimi yanlış anladın... Bir gün siparişi tam getireceksin ama bakalım bu kaç yılımızı alacak...

Dipnot ekliyorum ki karar verdim abi Nil'den dönme Rüzgar'ı alacam ben :D En azından kadın ruhundan anlar... 26 yıl bizlerle dolaştı :D
Az daha evrimleşsin 2014'de alacam nikaha onu :D:D

"Evrene mesaj gönderirseniz size mutlaka geri döner" diyordu kitap... Yıllardır gönderiyorum ama yok şekerim tık yok... Benimkiler nedense cevapsız arama modunda kalıyor ve ayrılan sevgili tribi atıp geri dönüşünü yapmıyor bu hayat bana...
Yok yok tamam şanssızm demeyeceğim... Böyle de diyordu dimi kitap? Şansınızı çağırın... Hem neden şanssız olayım ki? Altı üstü bugün dersim olduğunu unuttum, sabah apar topar üzerime ne bulduysam geçirdim, şişkin gözler, pörtlek bir surat... Al beni Fredy'nin Kabusu Aramızda filminde başrol oynat yani... Yuppi... Ne kadar şanslıyım...
Ne demiş Demet Ablam... "Yok bir sitemim, hayatta her şey kısmet"...
Aşk acısı insanı zayıflatıyormuş diye bir tez okudum bugünlerde... Yani millet hiiiç boşuna diyete falan girmeyin. Bulun bir platonik, aşkınızdan geberin gidin!! Garanti 5 kilo cepte...
Yaş ilerleyince evlilik ne zaman soruları adamı çok sıkıyormuş lan... Yani Allah'ım ufacık bebeyken büyük mü konuştum? Aslında kabul ediyorum ya, büyük konuştum... Lise ergeniyken 30 yaşındakilere bakar "Aaaa amca, teyze" derdim ama yolun sonuna 3 yıl kaldı iyi mi? Sanırım tam o anda çizildi kaderim...
Yahu her şeyi geçtim de bu toplumun iş var, yaş geldi ehh haydi evlen demesine sinir oluyorum... Onların hepsini yeminle bir gün yıkık bir eve toplayıp "i want to play a game" deyip o maskenin arkasından pis pis sırıtacam... Toplumu baskısı zor işmiş azizim...
Annemle her konuşmamda konuyu bir şekilde oraya bağlamasına da sinir olmuyor değilim... Ehh be kadın! Geldin daaa buraya... burada ne bulayım? Bulsam bulsam ya davulcu ya zurnacı... Sıkıldım sıkıldım yeminle bu sorudan...
Nilden doğma, Rüzgardan olma gibi biri bulursan söz evlenecem dedim, sustu... Yazık kıyamam ama beni de daraltma yahuuu...(Bu söz sanırım 1 ay boyunca anneciğimi susturur) Bir radikal karar da ben verip terk-i diyar eyleyeceğim izimi falan belli etmeden ama nerde ben o cesur yürek... Evlat yüreği lan işte dayanamıyor...
Kış depresyonuna da tam gaz devam ;;) Benden etkilenip arkadaş girdi kış depresyonuna iyi mi? Sayın evren... Cevapsız bir çağrı daha bırakıyorum ki sana, yeter artık tuttuğunu bana gönderme... Ben zaten felsefeci olup toplumun dışlanan üvey evladıyım, düşene bir depikte sen atma... Hı ne dersin?

Ne Salak kız ya!!! İtiraf edeyim ki bu kızı lisede de sevmezdim. eklemiş faceden şimdi kabul etmesen totoşu kalkmış diyecek vesilesi ile eklemiştim bir zamanlar. Sevmemekle haksız da olmadığımı bugün bir kere daha iyi anladım... Neymiş efenim sevgilisini çok seviyormuş da tek sorun kendi üniversite mezunuymuş, adam da lise... Sanki çocuğu diplomayla yapacaksın diyecem ama İstanbul hanfendisi çizgimden sapmak istemiyorum! Sanki dersin ki haspam İTÜ mezunu...
Bazen insanlarla aram hiç iyi gitmiyor ya. Tam o ilçeden ve ayaklı gazete teyzeden kurtuldum derken bugün minibüs beklerken yakaladı... Evimin kirasından girdi, aylık ne kadar elektrik faturası geldiğine kadar didikledi... Yaaavv heee heee... Çöpçü amca gibi olum bak git dicem ama dedim ya bir kere istanbul hanfendisi çizgimden sapmak istemiyorum :P
Depresyon iyi hoş gider yapıyorsun falan da abi daralma kısımlarını halledemedim henüz... Tek çözümüm güne 1 doz sagopa ile başlayıp, akşamları 100 doz demet akalın... Biraz sanki sakinleşiyorum öyle olunca... Pis giderlerdeyim... Telefonda konuşurken sıkıldım deyip kapatan ben, ardından dönüp "Yaa ben sıkıldım dedim ama niye bir şey sormadın sakinleştirmedin" dırdırı atan yine ben... Bir de derler ki kadınlar ne ister? Leen 27 yıldır bu kimlikle ben ne istediğimi bilmiyorum ki birde bunu anlatayım... Her otu çöpü istiyoruz işte...
Neyse şekerim... Ne demiş Nil (Rüzgarsız olan) Karaibrahimgil :
Bütün kızlar toplandık toplandık....
Bizon'lardan hoşlandık hoşlandık...
ile kendimi uğurlayayım bir sigara molasına... :)

Aman amann arkadaşta öyle dedi özendi depresyona gider yapa yapa öğrenciye gider yapmış :D
İyi bir şey değil tavsiye etmiyorum...
İlginç yanı Demet'i dinlerken olmayan sevgilinin giderini yapıyorsun :D

Bilsem bu şekilde girecem özenirim de ben direk sakata bağlıyorum .böyle bir yalnız adam havaları alıp başını gitmeler falan bana yaramıyor :D

Tanrı'yı güldürmek mi istiyorsunuz? O halde ona hayallerinizden bahsedin... demiş bir bilen...
Evet işte... Tanrı'yı değil ama çevremdekileri hayallerimle güldürmeye başladığımdan emin olduğum şu günlerde, hayatımın kararını almak üzere tüm çevremi arkama almaya razıydım...
İnsanlar son zamanlarda "deli" gözüyle de baksa, ben yığından birisi değilim... Kimse de beni yığından birisi yapamayacak... Hayallerim uçuk, kaçık veya gerçekleşmeyecek şeyler değildi ama çevremde bir kaç kişinin olumsuz tepkisinden sonra acaba dedim deliriyor muyum?
Yaklaşık 2 aydır düşündüğüm şeyi anneme de söyleyemedim.... Çünkü biliyorum ki o da çevremdekiler gibi olaya yanlış tarafından bakacaktı.... Pis giderlerdeyim zaten şu günlerde.... Kendimi en acımasız şekilde eleştirdiğim günlerdeyim... Hep kadere veya bir şekilde dış etkenlere attığım suçun kendimde olduğu cesaretini gösteremeyecek kadar korkakmışım... Sahi, insan sadece kendi duygularını tatmin etmek için bir şeyleri hep dış nedenlere atfediyor değil mi?
Bazı hedeflerinize ulaşmak için dolambaçlı yollardan geçmeniz lazımdır ya sanırım benim tam da öyle oldu... Her şeyin hedefime ulaşmada bir araç olarak hayatımdan geçtiğine artık eminim... Günlük hayatın koşuşturmasından kendime dönüp "Mutlu musun?" sorusunu sormaya fırsat bile bulamamışım... Sahi mutlu muydum? Mutsuz değildim eminim ama mutluluk çok farklı... Her neyse... Büyük şehirlerin trafik gürültüsünden, yoğun öğrencilik hayatından ne kendime ayıracak vakti nede kendimi dönüp sorgulayacak vakti bulamadım... Hayat sürüklerken eyvallah şekerim deyip geçtim... Sanırım buranın artısı da bu oldu bana... Boş vakitlerde bol bol sorgulama :)
2 aydır beynimin odalarını kemiren soruların cevabını bir saçma gazete haberinde bulacaksın deseler, hayata kocaman bir kahkaha atardım ama.... Bu kemirgen soruları çevreye açtık işe yaramadı ya, bari birde annemi yoklayayım deyip bugün 27 yılın kendini en iyi ifade şeklini çıkardım... Telefondaki şaşkınlığını damarlarıma kadar hissediyordum... Ben, 27 yıllık evladı... Hayat nereye estiyse eyvallah diyen evladı... Tüm kanunları yıktım bugün :) Kendime şanssızım diyorum ama yok abi haksızlık etmişim... Böyle bir hatun benim annem olduğu için Tanrı'dan başka bir şey istemek kesinlikle yüzsüzlük olur... Kararlarıma çok karışan bir ailem olmadı ama bu konuda en azından çevrem gibi at gözlüğüyle bakacağını sanmıştım... Hep destek, tam destek modunu aldım bir kere... Demek ki neymiş? Hayallerinden asla vazgeçme... Beni en iyi anlayan insana sonsuz kere teşekkür etsem biliyorum ki hakkını yine de veremem...
Vesselam günlük... İyi bir gün müydü? İyi az kalır... Ben bugün hafifledim yahu... Sırtımda 50 kilo taşıyordum da onu bıraktım sanki... Biliyorum ki bir yerlerde kararıma karşı çıkan tipler olduğu kadar, sonuna kadar da destekleyecek kocaman yürekli bir hatun var...
Yani Tanrı sizden yana dostlar... Tanrı'yı değil ama insanları kendinize güldürmek istiyorsanız kesinlikle hayallerinizden bahsedin... Sizle aynı cesareti gösteremeyecekleri için güleceklerdir... Ne demiş atalar : "Son gülen iyi güler" ;;)
Eyvallah....

04.03.2013 /Pazar
00.08

Geri